Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Atışı dizisinin Eylül’ü Öykü Karayel, düğün gecesi için çok özel bir istekte bulundu!

Kalp Atışı dizisinin Eylül’ü Öykü Karayel, düğün gecesi için çok özel bir istekte bulundu!

tarafından ker_def

20 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu olan Öykü Karayel, 2011 yılında Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Cemre Çayak karakteri ile bir anda ünlenmişti. Kara Para Aşk dizisinin 2. sezonunda İpek karakteriyle dikkat çeken oyuncu, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde ise yetişkin Dilruba Sultan olarak ekrandaydı. Son Destan’ın ardından Kalp Atışı dizisinde Eylül Erdem karakteriyle çok sevildi.

Sinema filmlerinde de rol alan oyuncu, son dönemde ekranlarda yer almamayı tercih eden isimler arasında yer alıyor.

Kalp Atışı dizisinin geçtiğimiz yıl beklentilerin altında kalarak final yapmasıyla üzülen oyuncu, aşkı Can Bonomo ile düğün hazırlıkları yapmakta…

KALP ATIŞI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Geçtiğimiz kış aile arasında yapılan törenle nişanlanan, 14 Temmuz’da Çeşme’de dünya evine girecek olan şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel, misafirlere, “Düğün gecesi çektiğiniz fotoğrafları lütfen sosyal medyada kullanmayın” ricasında bulundu.

Kalp Atışı dizisinin Eylül'ü Öykü Karayel, düğün gecesi için çok özel bir istekte bulundu! 7

Can Bonomo ile Öykü Karayel, geçtiğimiz kış aile arasında yapılan törenle nişanlanmıştı. Aşıklar, 14 Temmuz gecesi Çeşme’de evlenecek.

Posta’dan Bekir Saçar’ın haberine göre; düğün davetiyelerini sosyal medya aracılığıyla gönderen ünlü çift, misafirlere “Düğün gecesi çektiğiniz fotoğrafları lütfen sosyal medyada kullanmayın” ricasında bulundu.

O gece düğüne telefonla girmenin de yasaklanacağı konuşuluyor.