Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7 büyük bir hataya imza atıyor! İkimizin Yerine isimli Hint dizisinin konusu hiç mi dikkatinizi çekmedi?

Kanal 7 büyük bir hataya imza atıyor! İkimizin Yerine isimli Hint dizisinin konusu hiç mi dikkatinizi çekmedi?

tarafından zk zk

Türkiye’nin kanayan yarası, toplumsal bir sorunu olan çocuk yaşta evlilik meselesi, bu kadar çok tartışılırken ve pek çok kesim tarafından eğitimle, kampanyalarla, projelerle gündeme getirilirken, Kanal 7’nin İkimizin Yerine isimli Hint dizisinin konusu tepkilere neden oluyor.

Dizide küçük yaşta evlenip dul kalan çocukların hikayesi anlatılıyor ve Kanal 7’nin yönetiminden kimse bu durumu fark etmiyor mu diye soruyor izleyici!

Çocukların okuması, eğitim alması, reşit olmadan evlenmemesi ile ilgili hem devlet eliyle hem de pek çok kuruluş tarafından yürütülen kampanyalara karşın bu dizinin yayınlanabilmesi tepki çekiyor.

Dizi henüz 2 hafta önce başladı ve bugün itibariyle (22 Eylül) 15. bölümü ekranda olacak.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bir okurunun konuyla ilgili eleştirilerini yayınladı.

Bakın izleyici ne diyor?

Kanal 7 büyük bir hataya imza atıyor! İkimizin Yerine isimli Hint dizisinin konusu hiç mi dikkatinizi çekmedi? 7

“ÇOCUK GELİN MESELESİ…

Okurlarımızdan Nermin Yılmaz, Kanal 7 ekranında yayınlanan “İkimizin Yerine” isimli Hint dizisine muhalefet şerhi düşmüş…

“Dizi insanların çocuk yaşta evlenip dul kaldığı bir hikaye örgüsü içinde ilerliyor. Biz, çocuklar okusun, aydınlansın, çocuk gelin olmasın derdindeyken dizinin yetkililerden onay alıp yayınlanmasını anlamakta zorluk çekiyoruz” diyor. İlgililere duyurulur!”

İkimizin Yerine dizisinin konusu Kanal 7’nin internet sitesinde şöyle aktarılıyor:

Dizinin genel hikâyesi;
Aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran, masum bir sevgi ile başlayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Kanal 7’de… Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir.
Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…