Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D ne yapmaya çalışıyor, yaz ekranında izleyicinin balık hafızasına mı güveniyor?

Kanal D ne yapmaya çalışıyor, yaz ekranında izleyicinin balık hafızasına mı güveniyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D, son dönemde en sorunlu dönemlerinden birisini yaşıyor. Son 2 sezondur dizileri bir türlü tutturmayı başaramayan Kanal D, bu süreçte o kadar çok dizi denedi ve birçoğunu da harcadı ki…

Dizilerde beklentilerini karşılayamayan Kanal D, yarışma programlarına el attı. Ancak bu noktada da istenilen başarı gelmedi.

Şimdilerde ise yaz ekranında Kanal D’nin balık hafızasına güvenme durumu ortada.

Medyafaresi’nden Anibal Güleroğlu, bu durumu “Kanal D’nin tek kurtarıcısı tekrar merakı” başlığıyla gündeme getirdi.

Güleroğlu’na göre yaz ekranında romantik komedi Afili Aşk dışında ekranını eski dizilerin tekrarına emanet eden Kanal D, bu taktiği ile başarılı olacak mı merakla bekleniyor.

Anibal Güleroğlu, yazısında şu noktalara temas etti:

‘Yaralı Kuşlar’, ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Çocuklar Duymasın’ ve ‘Poyraz Karayel’in tekrarları sayesinde yayın akışını doldurarak günü kurtarma yoluna giden kanalın yaz menüsünde yerli-yabancı filmler ve ‘Çarkıfelek’ de mevcut. Yanı sıra finalindeki yarım saate varan reklam-dizi tanıtımı kuşağıyla izleyiciyi canından bezdiren ve tat kaçıran ‘Benimle Söyle’nin varlığını da unutmamak lazım.

Kısacası; Şimdilik tek yeni dizi ile atağını sınırlayan Kanal D’nin yaz ekranındaki yegâne kurtarıcısı ‘tekrar merakı’. Bu merak yeterli mi peki? Bana göre değil ama balık hafızasıyla tekrarları izlemekten bıkmayanlara bir şey diyemeyiz tabii.”