Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’de başlayan Veda Mektubu dizisinin gerçek hikayesi çok daha kötü!

Kanal D’de başlayan Veda Mektubu dizisinin gerçek hikayesi çok daha kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk bölümü Pazartesi akşamı başlayan Veda Mektubu dizisini izleyiciler bir hayli beğendi. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi 3 tecrübeli ismin başrolde yer alması da ilgi görmesinin önemli nedenlerinden birisi olarak öne çıktı.

Ayrıca dizinin iki genç başrol oyuncusu Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk için de çok önemli bir sınav başladı. İkilinin uyumu ve enerjisini çok merak edenler, iyi işaretler aldıklarını belirten yorumlar yaparak Veda Mektubu dizisi için olumlu yorumlar yapıyor. Dizinin ilk bölümünün ardından güçlü bir hikayenin ortaya çıkacağını herkes fark etti. Ancak arka planda bu hikayenin aslında yumuşatılmış olduğu, alıntılanan gerçek hikayenin çok daha sert ve kötü olduğunu belirtelim.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, elde ettiği bilgileri sosyal medyadan paylaştı. Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Veda Mektubu dizisinin aslında bir dava dosyasından ortaya çıktığı da öğrenildi.

Bir dava konusu olması ile yargıya intikal eden bir hikayeden bir diziye dönüşen olaylar aslında dizide anlatılandan çok daha sert.

Sina Koloğlu diyor ki, “Veda Mektubu Kanal D’nin yeni ‘Gerçek hayat hikayesi’ dizisi. Merak ettim hikayenin gerçek tarafını. Kulağıma gelen bu yaşanmış ve dava konusu olmuş bir dosya. ‘Gerçeği çok daha sert yani kötülük ve bağnazlıkların olduğu ilişkiler’ bilgisi geldi.”

Yıllar önce yarım kalan bir aşk hikayesinin yaraları sarılmamış iken, bu hikayenin iki kahramanı yıllar sonra çocuklarının birbirlerine aşık olması ile yeniden bir araya geliyor.

Çok zor ve gerçek hayatta birçok kişinin ne yapacağını bilemeyeceği durumların ortaya çıktığı Veda Mektubu dizisi, izleyicileri daha ilk bölümden kendisine bağladı.

Gerçek hayatta yaşananları bu dizide tam olarak bulamayacaksınız. Çünkü bu kadar sert ve bağnazlıklarla dolu bir hikayenin televizyon ekranında yansıtılması toplumsal ruh hali açısından uygun olmazdı.

Sina Koloğlu’nun verdiği bilgiye göre dizi; yaşananları sevgi, vicdan ve aşk temaları ile yumuşatarak seyirciye aktaracak. Ancak şimdiden birçok izleyici Veda Mektubu dizisine ilham olan gerçek hikayenin detaylarını da merak etmeye başladı.

Kanal D'de başlayan Veda Mektubu dizisinin gerçek hikayesi çok daha kötü! 7