Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’de bir dizi bitiyor, 2 dizi başlıyor, bir dizinin tahtı sallanıyor!

Kanal D’de bir dizi bitiyor, 2 dizi başlıyor, bir dizinin tahtı sallanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D dizileri arasında müthiş bir hareketlilik var. Zalim İstanbul, Hekimoğlu, Arka Sokaklar yollarına devam ederken, en son perşembe akşamına alınan Afili Aşk, 2 bölüm sonra final yapacak. Hekimoğlu, Salı akşamlarına damgasını vurdu ve çok başarılı. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan gibi ünlü isimlerin yanına şimdi de Güven Kıraç ve Belçim Bilgin katıldı. Arka Sokaklar ise 14 sezondur başarısını kanıtladı ve yine birincilikler alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Zalim İstanbul dizisinin de 6-7 bölüm sonra yani sezonu tamamlayıp ekrana veda etmesi beklentisi hakim… Final kararı alınan Afili Aşk ve bitme sürecindeki Zalim İstanbul ekrandan silinirken, iki yeni dizi dikkat çekiyor.

Kanal D'de bir dizi bitiyor, 2 dizi başlıyor, bir dizinin tahtı sallanıyor! 9

Bu dizilerden birisi Hizmetçiler… 7 Mart Cumartesi akşamı dizinin ilk bölümü izleyicilerle buluşacak. Çok iddialı bir giriş yapması beklenen projenin dönüşü merakla bekleniyor. Dizide Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir gibi önemli isimler başrolde.

Kanal D'de bir dizi bitiyor, 2 dizi başlıyor, bir dizinin tahtı sallanıyor! 10

Kanal D’nin bir diğer iddialı projesi ise Yeni Hayat… Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’u buluşturan yapımda ayrıca Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, Nisa Sofiya Aksongur, Devrim Nas, Nebil Sayın, Begüm Akkaya gibi dikkat çeken isimler yer alıyor. Yeni Hayat dizisinin Mart ayının sonlarında ekranda yerini alması bekleniyor.

Kanal D'de bir dizi bitiyor, 2 dizi başlıyor, bir dizinin tahtı sallanıyor! 11