Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’den yeni bir dizi geliyor: Aldatıldık

Kanal D’den yeni bir dizi geliyor: Aldatıldık

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D, yeni sezonda en büyük hüsranı yaşayan kanallar arasında geliyor.

Sezon başından beri Hayat Sırları, Tutsak, Gülizar, Hayati ve Diğerleri gibi dizilerinin büyük iddia ile başlamasına rağmen kısa sürede yayından kalkmasının şokunu atlamayan kanal, en büyük hüsranı da uzun süre boyunca hazırlıkları süren ve ancak sezon ortasında yayına giren Mehmed Bir Cihan Fatihi ile yaşadı.

Kanal D'den yeni bir dizi geliyor: Aldatıldık 8

İhtişamlı platoları aylarca süren çalışmalar sonucunda oluşan dizi, bir takım aksilikler sonrasında ancak sezon ortasında yayına girebildi. Fakat reytingler istenildiği gibi gitmiyor.

Ancak yeni dizilerle şans aramaktan vazgeçmeyen Kanal D’nin her zaman bir B planı da hazır. Hazırlıkları süren diziler arasında bir tanesi de Aldatıldık ismini taşıyan dizi.

Kanal D'den yeni bir dizi geliyor: Aldatıldık 9

Henüz diziyle ilgili geniş bir bilgi alınamıyor ancak Nisan ayının 12’sinde çekimleri için setin başladığı bilgisini yazarımız Ece Er vermişti.

Filmin yapımcısı ise başarılı işlere imza atan bir isim, Gani Müjde. Bakalım Kanal D, komedi dizisi olması kuvvetle muhtemel diziyle ekrandaki şansını arttırabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Diziyle ilgili yeni bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağız.