Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin tutmayan dizisi Kaan Yıldırım’a yaradı! Yurt dışı satışları da bonus oldu!

Kanal D’nin tutmayan dizisi Kaan Yıldırım’a yaradı! Yurt dışı satışları da bonus oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013 yılında Kanal D’de yayınlanan Kayıp dizisi, değerini tam olarak bulmayan işlerden birisiydi. Toplam 18 bölüm yayınlanan dizide önemli bir oyuncu kadrosu buluşmuştu. Çok iddialı bir giriş yapan dizi, beklenen ilgiyi görmedi. Kanal D dizinin arkasında sağlam durdu ama, uzun süreli olmasını sağlayamadı. Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Menderes Samancılar gibi isimleri bir araya getiren proje, dram hikayesiyle dikkat çekti.

Kayıp dizisi ülkemizde yeterince değer bulmasa bile yurt dışında satışı yapılan dizilerden birisi konumunda.En son ABD’de yaşayan ve İspanyolca konuşan kitleyi hedefleyen Theme Amerika kanalı, Kayıp dizisinin satın almıştı.

18 Haziran Perşembe günü ABD’de “Secretos” ismiyle yayınlanacak olan Kayıp, aynı zamanda Kaan Yıldırım’ın ilk dizisiydi. Oyuncu, küçük ama etkili bir rolde yer almanın şansını yaşadı.

Kadir karakterine hayat veren Kaan Yıldırım, bu proje sayesinde dizilere adım attı ve Adı Mutluluk, Ulan İstanbul yapımları ile de oyunculukta kalıcı olmayı başardı.

Kanal D'nin tutmayan dizisi Kaan Yıldırım'a yaradı! Yurt dışı satışları da bonus oldu! 7

Kayıp dizisindeki Kadir karakterinin kendisi için büyük şans olduğunu anlatan Kaan Yıldırım, İbrahim Selim’in programında yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti.

Kaan Yıldırım, “Benim buradaki şansım, iyi bir işle girdim. Çok ufak bir rolüm vardı Kayıp’ta. Çok iyi bir kadro vardı. Herkesin bakacağı bir işti, kadrosu güzeldi. Öyle bir şey olunca dikkat çekmek kolay oluyor. Normalde o rol ağırlığında başka bir dizide oynasam, oradan Ulan İstanbul’daki rolü alamazdım. öyle bir şansım oldu” diye konuştu.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.