Ana sayfa Dizi Haberleri Kanıt Ateş Üstünde’de rol alan Gurur Aydoğan, annesinin vasiyetini yerine getirdi

Kanıt Ateş Üstünde’de rol alan Gurur Aydoğan, annesinin vasiyetini yerine getirdi

tarafından ker_def

gururaydogan

Annemin acısı hep omuzlarımda

Ani ölümüyle sanat dünyasında büyük bir üzüntüye yol açan Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, “Kanıt: Ateş Üstünde” adlı diziyle izleyici karşısına çıktı. Annesinin vasiyetini yerine getirdiği açıklayan Aydoğan, “Annemin acısı hep omuzlarımda, kalbimde ve bedenimde. O benimle biliyorum ama ulaşamamak üzüyor beni” dedi.

Zelal ÖZALP – HÜRRİYET

* “Kanıt: Ateş Üstünde” dizisinde Ömer olarak izleyici karşısına çıktınız. Bu projeyle yolunuz nasıl kesişti?
– Ömer karakteri bayağı aranmış. Çekimlere bir hafta ara verdiklerinden bana metin geldi. Ertesi gün seçmeler vardı ve gittim. Tamamen şanstı.

* Neden şans?
– Ertesi gün Bodrum’a gidecektim. Birlikte gideceğim aile dostumla şehir dışında işim vardı, halledip birkaç gün Bodrum’da kalacaktık. İki günlük program, sabah 8’de iptal oldu. 12 uçağıyla gidecekken gidemedim ve kalktık, deneme çekimlerine gittim. Şimdi de Ömer olarak izleyici karşısındayım işte. Kadere inanıyorum, bu proje kaderimde varmış.

* Canlandırdığınız Ömer karakterini anlatır mısınız?
– Ömer, zengin bir işadamı. 32 yaşına gelmiş ve çıkarları için her şeyi yapabilecek bir adam. Dizinin kötü adamı. Ama kötü olmak için sebepleri var.

* Nedir Ömer’i kötü yapan o sebepler?
– Özünde iyi ama durumlar onu kötülüğe sürüklemiş. Sevgisiz büyümüş, yalnız bir adam. Üstüne babasını kaybediyor. Hayatta en büyük sevgi anne ve babaya duyulur. Bunların verdiği travmalar doğuyor haliyle…