Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisi çekimlerine ara verildi!

Kanunsuz Topraklar dizisi çekimlerine ara verildi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kanunsuz Topraklar dizisinde büyük değişimler yaşanıyor… Dizinin ilk 6 bölümü yayınlandı ama Fox TV’nin beklediği yüksek reytingler gelmedi.

Ortalamanın üzerinde gerçekleşen ilk 5 bölümden sonra 6. bölümde biraz reytingler düşüş sergiledi. Bu durum da yüksek bütçeli dizinin ayakta kalmasının kritik bir noktaya gelmesine neden oldu.

İzleyicilerin fazla kasvetli buldukları, hikayenin tam olarak yerini bulmadığı, geçişlerin iyi olmadığı ve hikaye akışının da heyecan unsurunu yeterince ortaya çıkarmadığı gibi eleştirileri bulunuyor.

1939 yılının Türkiye’sini anlatan dizide Esra Bilgiç ile Uğur Güneş uyumu ve enerjileri ise çok başarılı ilerliyor. İlk günden itibaren dizinin ortaya çıkmasında kilit bir rolü bulunan Faruk Teber artık yok.

6. bölümden sonra ekipten ayrılan Faruk Teber gibi, ikinci yönetmen Yasin Uslu’nun da ayrıldığı ortaya çıktı. Dizinin yeni yönetmeni olarak Cevdet Mercan ismi netleşti. İkinci yönetmen olarak da Serhan Şahin’e görev verildi.

Zalim İstanbul ve Şeref Sözü dizileri ile geçen sezon dikkat çeken yeni yönetmen Cevdet Mercan, bazı değişiklikler yapacak. Bu değişiklikler nedeniyle de çekimlere ara verildi.

4 gün oyuncular ve ekip izinli ve çekimlere ara verildiği için de bu hafta Kanunsuz Topraklar dizisi yayınlanmayacak. Dizinin 7. bölümü 17 Kasım Çarşamba akşamı yine Fox TV’de olacak.

Yeni yönetmen ile birlikte dizide nelerin değişeceğini de merakla bekleniyoruz. Zira akıcı hikaye ve güçlü bir kurgu ile Kanunsuz Topraklar biraz daha iyi reytingler alarak yoluna devam edebilir.