Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Para Aşk’ın Nilüfer’i Meryem’in Beliz’i Bestemsu Özdemir’in bir hayali gerçek oldu

Kara Para Aşk’ın Nilüfer’i Meryem’in Beliz’i Bestemsu Özdemir’in bir hayali gerçek oldu

tarafından ker_def
Bestemsu Özdemir’in uzun süredir bir arzusu vardı ve bunu Ege’nin Hamsisi dizisiyle giderdi…

20 Nisan 1992 İstanbul doğumlu olan oyuncu, “Uzun zamandır bir komedide yer almak istiyordum. Zeynep rolünü teklif ettikleri zaman çok sevindim. Oyuncu kadromuz iyi, senaryo müthiş. Sette çok gülüyoruz. Büyük bir keyifle izlenecek. Yaptığım işe güveniyorum” açıklamasında bulundu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Bölümü’nden mezun olan ve 2012 yılında Sakarya Fırat dizisinde canlandırdığı Melike karakteriyle ekran kariyerine başlayan Özdemir, Kara Para Aşk dizisindeki Nilüfer olarak büyük çıkış yapmıştı. Oyuncu, Kara Para Aşk sayesinde şu sıralarda dünyanın birçok noktasında hayrana sahip bulunuyor.

Son olarak Meryem dizisinde Beliz Bilen karakteriyle ekranda yer alan Bestemsu Özdemir, şimdilerde ise Ege’nin Hamsisi dizisi heyecanı yaşıyor.

Kara Para Aşk'ın Nilüfer'i Meryem'in Beliz'i Bestemsu Özdemir'in bir hayali gerçek oldu 7

EGE’NİN HAMSİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Milliyet gazetesine konuşan Bestemsu Özdemir, Karadeniz şivesi ve horon dersleri andığını anlattı. Özdemir, “Zeynep, sürekli konuş-muyor ama aile arasındayken ya da sinirlendiğinde şive devreye giriyor” dedi.

Çay kesme sahnesinde tam bir Karadeniz kadını olduğunu söylediklerini anlatan genç oyuncu, otelde saatlerce horon çalıştığını da söyledi.