Ana sayfa Dizi Haberleri Karadayı’nın Savcı Turgut’unun Nöbet dizisindeki değişimi çok şaşırtacak!

Karadayı’nın Savcı Turgut’unun Nöbet dizisindeki değişimi çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Ekranlara geldiğinde büyük ilgiyle izlenen Karadayı dizisindeki Savcı Turgut karakteriyle hafızalara kazınan Yurdaer Okur, bu kez Nöbet dizisinde bambaşka bir karakteri oynuyor.

Yakında izleyici ile buluşacak olan Show TV’nin yeni dizisi Nöbet’te bu kez Binbaşı rolüyle izleyeceğimiz Yurdaer Okur’a imaj çalışması yapıldı. Savcı Turgut’tan sonra saçları ve bıyıkları kesilen Okur’un, asker kıyafetleri içindeki hali ise değişimi ortaya koyuyor!

Başarılı oyuncu Yurdaer Okur, heyecanla beklenen Nöbet dizisinde Jandarma Binbaşı Barış Kalender’i canlandırıyor. Hatay’ın bir kasabasına atanan Binbaşı Barış, “Elmalı’ya Barış olarak barış için geldim” diyor. Yurdaer Okur çok heyecan duyduğu bu rol için uzun süredir kestirmediği saçını ve sakallarını kestirdi.

Karadayı'nın Savcı Turgut'unun Nöbet dizisindeki değişimi çok şaşırtacak! 9

Şahadete yürüyen Orhan Komutan’ın yerine Karakol Komutanı olmak üzere Hatay Elmalı’ya atanan Barış Kalender’in eşi Ayşe Kalender’i de Deniz Bolışık, 8 yaşındaki oğulları Alper’i ise Mert Arkın Akıncı canlandırıyor.

Karadayı'nın Savcı Turgut'unun Nöbet dizisindeki değişimi çok şaşırtacak! 10

Yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor.

Nöbet etkileyici hikayesiyle yakında Show TV’de başlıyor.

Karadayı'nın Savcı Turgut'unun Nöbet dizisindeki değişimi çok şaşırtacak! 11