Ana sayfa Dizi Haberleri Karagül dizisinde Mert Yazıcıoğlu’nun yaşadığı acı tesadüf!

Karagül dizisinde Mert Yazıcıoğlu’nun yaşadığı acı tesadüf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcooğlu, oyuncu olma hikayesini İbrahim Selim’in youtube programında anlattı. Lise yıllarında ilk set deneyimi yaşayan Mert Yazıcıoğlu, o dönem kız arkadaşının bir dizide çalıştığını onunla birlikte sete gittiğini belirtti. Can Sipahi ile arkadaşlık kuran Mert Yazıcoğlu, onun desteğiyle de ajansa kayıt oldu.

Mert Yazıcoğlu, deneme çekimleri için Küçükçekmece’deki evinden 50-60 kilometre süren yolculuklar yaparak çekim noktalarına gittiğini ve bunu 1 yıl kadar sürdürdüğünü anlattı.

Yazıcıoğlu, yaklaşık 40 deneme çekimine katıldığını ancak hiçbirinden sonuç alamadığını ifade etti. O dönemde hiçbir eğitimi olmadığını ve bu şekilde deneme çekimlerine gittiği dönemde Dedemin İnsanları filminde yardımcı oyuncu olarak yer aldığını anlattı.Mert Yazıcıoğlu, Kayıp Şehir dizisine de yine yardımcı oyuncu olarak başladı ve o süreçte dizi ile birlikte 6 aylık eğitim de aldı.

Babasını kaybettikten 6 ay sonra Karagül dizisine başlayan Mert Yazıcoğlu, işi de dizinin setinde öğrendiğini dile getirdi. Yavuz Bingöl, Özcan Deniz ve Ece Uslu gibi isimlerle birlikte rol alan Mert Yazıcoğlu, o dönemde ne yaptığının farkında bile olmadığını söyledi.

Karagül dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun yaşadığı acı tesadüf! 7

Yazıcıoğlu, babasını kaybettikten 6 ay sonra başladığı Karagül dizisinde tatsız bir durumla da karşılaştı. Oyuncu, “O dönem çok çocuktum. Babamı yeni kaybetmiştim, kafamda fırtınalar vardı.Onun da etkisi olmuştur çünkü babamı kaybettikten 6 ay sonra başladım işe. Orada da ilk 3 bölümde babamı kaybediyordum. Çok tanıdık bir duygu olduğu için. Öyle bir şansı vardır babamın” diye konuştu.

Mert Yazıcıoğlu, Karagül dizisindeki Baran karakteri ile büyük bir beğeni topladı. O dönemde dizi sayesinde parlayan oyuncu, 3,5 yıl boyunca sette kaldı ve işi de burada öğrendi.