Ana sayfa Dizi Arşivi Karagül | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Karagül | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Başrollerini Ece Uslu, Mert Yazıcıoğlu, Mesut Akusta ve Şerif Sezer’in canlandırdığı ‘Karagül’ dizisi Fox’ta 3 sezon 125 bölüm ekrana gelirken reytinglerde de zirveye oturdu. Dramatik hikayesiyle milyonları ekran başına kitleyen dizide Yavuz Bingöl’ün canlandırdığı Narin’in abisi Fırat 64. bölümde Kendal arabasının frenini bozduğu için uçurumdan suya uçtu. Yavuz Bingöl bu sahneyle diziye veda etti.

Karagül’de konuk oyuncu olan Özcan Deniz’in canlandırdığı Murat karakteri dizide iki kez öldürüldü. Şimdilerin ünlü oyuncusu Hilal Altınbilek ilk çıkışını bu diziyle yaptı. Karagül’ün bu kadar çok izleyiciye ulaşması ise dizinin konusunun bir çok kesime hitap edebiliyor olmasına bağlandı.

Karagül | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: FOX

Yapımcı: Afşar Film-Şükrü Avşar

Türü: Dram-Aksiyon

Yayın Tarihi: 29 Mart 2013

Bitiş Tarihi: 10 Haziran 2016

Sezon Sayısı: 3

Mekan: Halfeti-Şanlıurfa

Bölüm sayısı: 125

Süresi: 120-130 Dakika

Müzik: Fırat Yükselir

Başrol: Ece Uslu, Mert Yazıcıoğlu, Mesut Akusta, Şerif Sezer

Oyuncular: Özlem Conker, İlayda Çevik, Ayça Ayçin Turan, Saruhan Hünel

Senarist: Erkan Birgören

Yönetmen: Murat Saraçoğlu

TÜM HABERLER

‘Karagül’ dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Diziyle ilgili tüm haberleri okumak için tıklayınız…

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/karagultv

Facebook: https://www.facebook.com/karagultv

Instagram: https://www.instagram.com/karagultv/

Youtube: https://www.youtube.com/user/avsarfilmler

Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Karagul/izle

HİKAYESİ

Elleri yalısının bahçesindeki topraktan başka toprağa değmemiş bir kadın ve bu kadını bir yalanı yaşamaya mahkum etmiş bir adam. Ve kadın en ummadığı anda gerçeklerle bir başına kalır. Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor. Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor. Başrol oyuncuları Mesut Akusta(Kendal Ağa), Özcan Deniz (Murat), Ece Uslu (Ebru),Mert Yazıcıoğlu (Baran) olmakla beraber dizinin diğer oyuncuları Yavuz Bingöl,Şerife Sezer,Özlem Conker,İlayda Çevik,Ayça Ayşin Çevik,Hilal Altınbilek`tir.Kendal ve Murat Urfa`nın Halfeti ilçesinde zengin Şanverdi ailesinin iki oğludur.Kendal 2 evlilik yapmış ilk karısından özürlü bir erkek evlada sahip olan kıskanç ve hain abi Murat`ın ise istemediği imam nikahlı evliliğinden 4 çocuğu bulunmaktadır.En büyük çocuğu erkektir.

Karagül | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

Kendal Murat`ı kıskançlıkları ve hırları ile bunaltarak İstanbula yerleşmesine neden olmuştur.Murat ardında hiç bir şeye bakmadan İstanbul`da kendine bambaşka bir hayat kurarak burada Ebru ile tanışıp mutlu ve modern bir hayat kurmuştur.Ebru Murat`ın Halfeti`de ki hayatı ile ilgili hiç bir şeyden haberdar değildir. Murat iş için memleketine gittiği sırada ailesini ziyaret etmek için evlerine gider.

Kendal herşeyin tek sahibi olduğu için Murat`ı görünce panikler hakkını isteyeceğini ve geri döndüğünü düşünür.Murat`ı öldürür ve herkese Murat`ın Fırat nehirine atlayarak intihar ettiğini söyler.Ebru, Murat`ın öldüğünü öğrenince Halfetiye gider.Ebru burada karşılaştığı gerçekler ile Murat`ı hiç tanımadığını ve Murat`ın Halfetide ki bambaşka hayatını öğrenmiştir. Ebru çok sevdiği kocası`nın yaşadığı evde ve memlekette kalmaya karar vererek Kendal`ın tüm huzurunu ve rahatlığını bozacaktır.

MEKANLAR

Karagül dizisi, Şanlıurfa iline bağlı siyah gülleriyle ünlenmiş tarihi Halfeti’de çekildi. Gaziantep, Diyarbakır ve Adana’da da dizinin çekim yerlerinden.

KARAKTERLER

Ece Uslu-Ebru

Mert Yazıcıoğlu-Baran

Mesut Akusta-Kendal

Şerif Sezer-Kadriye

Özlem Conker-Narin

İlayda Çevik-Maya

Ayça Ayçin Turan-Ada

Saruhan Hünel-Kenan

Yavuz Bingöl- Fırat

Hilal Altınbilek-Özlem

Karagül | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

DÜNYAYA ETKİSİ

Karagül dizisi Türkiye’deki büyük başarısını, yurt dışında da gösterdi.Karagül; Arnavutluk, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Yunanistan, Karadağ, Sırbistan gibi Balkan Ülkelerinde çok sevildi. Güney Amerika ülkelerinde de yayınlanan Karagül, ayrıca OrtaDoğu ülkelerine de satıldı. İran, Çin, Singapur gibi Asya ülkelerinde de yayınlanan dizi, bazı Afrika ülkelerinde de gösterildi.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘Karagül’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor.

İşte en çok konuşulan sahneler… Kimse Baran’ı benden alamaz!

Emine Kendal’ı vuruyor!

Karagül’de duygu seli yaratan klip…

Dizinin final bölümü nefesleri kesti…

JENERİK MÜZİĞİ

‘Karagül’ dizisinin dramatik jenerik müziği Fırat Yükselir imzalı…

TÜM BÖLÜMLER

Karagül dizisi için youtube’da bir kanal açıldı. Bu kanalda etkileyici sahneler, müzikler, fragmanlar ve tüm bölümler yayınlanıyor. Dizinin tüm bölümlerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.