Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 12. bölüm fragmanında şoke eden anlar ve izleyicinin tepkisi!

Kardeş Çocukları 12. bölüm fragmanında şoke eden anlar ve izleyicinin tepkisi!

tarafından ker_def

14 Nisan Pazar akşamı 11. bölümüyle ekrandaki yerini alan Kardeş Çocukları dizisinde Hayat’ın teyzesi Umay’la ilgili hayal kırıklığı yaşadığı bölümde, İdil’in suyuna karıştırdığı uyuşturucu madde kanında çıkan Hayat, kimseyi inandıramadı. Uyuşturucu kullanmadığını söylese de Umay sessiz kalırken, Hayal ‘kafam karıştı’ deyip Hayat’ı savunmadı. Enişte Reşat ise kızıyla birlikte artık aynı evde kalamayacaklarını söyledi. O anlarda yanında olan tek kişi ise annesi bildiği Ümran’dı. Hayat bu yaşanan olay neticesinde koşulsuz şartsız kendisine hep inanan tek kişinin aslında sadece annesi olduğunu o an anladı. Ertesi gün olay ortaya çıktığında herkes ondan özür dilerken, o yaşadığı hayal kırıklığı ile Umay’ı derinden etkileyecek bir konuşma yaptı.

İşte bu etkileyici sahnenin ardından dizinin 12. bölümünde neler yaşanacağı da merakla beklenmeye başlandı. Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu ile Furkan Andıç’ın oynadığı Kardeş Çocukları dizisinin 12. yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Kardeş Çocukları dizisinin 12. yeni bölümü ise 21 Nisan Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

İzleyicilerin yorumlarına bakılırsa dizide Umay karakterini canlandıran Nur Fettahoğlu’nun performansına büyük övgü var. Dizinin bu şekilde ilerlemesi durumunda finalin yakın olacağını savunan çok sayıda izleyici mesajı var.

Kardeş Çocukları 11. Bölümde neler oldu?

Hayat’ın, Cemal’i görmesiyle birlikte kabusa dönen lansman gecesi, Hayat’ın kanında uyuşturucu bulunmasıyla Ümran ve Umay için bambaşka bir sınava dönüşür.

Ümran, Cemal’in gölgesi altında, Hayat’ın madde kullanmadığını ispatlamak için çırpınırken, Umay ve Hayat ilk kez karşı karşıya gelir. Teyzesiyle ilgili ilk hayal kırıklığını yaşayan Hayat, annesine sığınırken, İdil’in oyununun ortaya çıkması Yıldırım için yıkıcı olur.

Bir zaaf anında, Cansel’in ağına düşen Reşat ise Umay’ı cezalandırmak için riskli kararlar almaya devam eder. Reşat ve Umay arasında soğuk savaş başlarken, Umay ve Ümran arasındaki savaş ise alev alır. Umay, Hayat’ın kendisine tavır alıp annesine sarılmasını kıskanmaya başlar.

Diğer yanda İdil, Volkan ve Hayat arasında yaşananları Hayal’in gözüne sokarken, Yıldırım’ın Ümran’a olan ilgisinden rahatsız olan Rezzan kendini bir anda geçmişten gelen büyük sırla yüz yüze bulur. Ümran ve Umay arasında kıran kırana annelik savaşı başlarken, Yıldırım’ın attığı beklenmedik adımla, Hayat’ın kalbindeki ‘’Umay Karay efsanesi’nin sonu gelir.