Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 7. Bölüm Fragmanı İzle! Umay, herkesi şaşkına çeviriyor!

Kardeş Çocukları 7. Bölüm Fragmanı İzle! Umay, herkesi şaşkına çeviriyor!

tarafından ker_def

Kardeş Çocukları dizisinin 7. yeni bölümünde Ümran çileden çıkıyor. Star TV’nin Pazar akşamları ekrana gelen dizisinin 7. bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Videodan 7. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizide Umay, yıllar önce kızkardeşinin sevgilisini elinden alıp, ondan doğurduğu çocuğu bırakıp giden kişi olmasına karşın, hayata olayları bambaşka anlattı.

Hayat, annesi sandığı Ümran’ın, teyzesi sandığı Umay’ın sevgilisi olan Yıldırım’ı elinden aldığını sanırken, Ümran’ın da gerçekleri anlatamayacak bir pozisyona soktu.

Hayat, annesinden için için nefret ederken, Ümran da kızının yalanlara inanmasına engel olamamanın acısını yaşıyor.

7. bölümden yayınlanan ön izleme görüntülerinde ise her şeyi yoluna koyduğunu düşünen Umay, banyosunda mutlu mutlu köpüklerle oynarken, Ümran bir anda içeri girmişti.

Kızına söylediği yalanlar nedeniyle Umay’ı küvetin içinde boğmaya çalışan Ümran, kendisini onun elinden kurtaran Umay’ın sözleriyle şaşkına uğramıştı.

Umay, gerçeği söylerse onun daha kötü bir duruma düşeceğini vurgulayarak “Sen benim yalanlarıma mecbursun” diyerek onu zor bir durumun içinde bırakacağa benziyor