Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 75. Bölüm Fragmanı İzle! İpek ve Fikret’in mutlu anları bir rüya mı?

İstanbullu Gelin 75. Bölüm Fragmanı İzle! İpek ve Fikret’in mutlu anları bir rüya mı?

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, 75. yeni bölümü 8 Mart Cuma günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bir önceki bölümde önemli gelişmeler yaşanmıştı. Bu nedenle 75. bölüm büyük merakla beklenmekte.

Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 75. bölümünden ilk detaylar ortaya çıktı. İpek ve Fikret’in mutlu anları ekrana yansıyacak. İzleyiciler bu gelişmeden çok memunun. Ancak bunun bir rüya olup olmadığı da sorgulanmakta. İpek ve Fikret her şeye yeni baştan başlıyor ve sanki yeni evleniyorlar gibi bütün aile onlar için bir araya geliyor. İstanbullu Gelin dizisinde Fikret’in İpek’e ‘Benimle evlenir misin” teklifi ve öpüşmeleri de olay olacak.

Mayıs ayının sonu itibariyle final yapacağı kesinleşen İstanbullu Gelin dizisinde, artık olaylar sonuçlanmaya doğru ilerliyor.

Dizinin 74. bölümünde yaşananlar da dikkat çekiciydi.

İstanbullu Gelin’de Okan’ın İpek’e aşkını ilan etmesine şahit olan Süreyya’ya Esma hesap sormuştu.

Esma ve Süreyya arasında tartışmayı ise eve gelen Fikret duyuyor. Fikret, İpek ve Okan hakkındaki gerçeği öğrenince soluğu ipek’in yanında alıyor.

İpek’in kapısını çalan Fikret, ‘Sana ilk ve son defa soruyorum. Seçimini yap. Hala benden boşanmak istiyor musun?’ diye sordu.

İstanbullu Gelin dizisinde finale doğru adım adım gidilirken, olayların sonuçlanmaya başladığına şahit olacağız.