Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde kim kime aşık anlayabilen var mı?

Kardeş Çocukları dizisinde kim kime aşık anlayabilen var mı?

tarafından ker_def

Pazar akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kardeş Çocukları dizisi, son dönemde izleyicilerin ilgi gösterdiği başarılı dizilerden birisi konumunda.

Televizyon Gazetesi  Detay – Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Engin Alkan gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizide adeta herkes birbirine aşık…

Tabii ki bu durumda kafaları fena halde karıştırmış durumda.

Bazı izleyiciler artık kimin kime aşık olduğu konusunu kaçırmaya başladı.

Evin sinsi hizmetçisi Cansel şoför Onur’a, Onur evin asosyal ve takıntılı kızı Hayal’a, Hayal saplantılı bir şekilde Volkan’a aşık.

Volkan ve Hayat yavaş yavaş birbirlerine aşık olmaya başlıyorlar. Volkan, Hayat’tan uzak durabilmek için Yıldırım’ın yeğeni İdil ile birlikte olmaya başladı ama İdil, Volkan ve Hayat’ı havuzda yakınlaşırken gördü.

İzleyiciler bir yandan Hayat ve Volkan aşkının gün yüzüne çıkmasıyla psikolojisi daha çok bozulacak olan Hayal’e de üzülüyor.

Hayal; takıntılı, şımarık, çocuk gibi, asosyal bulunsa da Hayat kadar hırslı olmadığı ve iyi kalpli olduğu için Hayat’tan daha çok seviliyor. Ve Hayat-Volkan aşkının Hayal’i üzecek olması izleyiciyi de üzüyor.