Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları, Love 101 ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan kulis bilgileri!

Kardeş Çocukları, Love 101 ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan kulis bilgileri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019-2020 sezonu Eylül ayı itibari ile başlayacak. Kanallar hem yeni dizilerinin hem de geçen yıldan devam ettirecekleri projelerin hazırlıklarına devam ediyor.

Ay Yapım imzalı Netflix projesi olan Love 101 dizisinin çekimlerine şu aralar devam edilmekte… Dizinin oyuncu kadrosuna Tuba Ünsal’ın da katıldığı bilgisi geldi.

Kardeş Çocukları, Love 101 ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kulis bilgileri! 10

atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise 5. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin çekimlerinin 20 Ağustos tarihinde başlaması bekleniyor. Bu durumda EDHO, 5. sezon ilk bölümünün Eylül ayının ikinci yarısında izleyici ile buluşabileceğini öngörebiliriz.

Kardeş Çocukları, Love 101 ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kulis bilgileri! 11

Kardeş Çocukları dizisinde ise ilk sezon başarılı performans ortaya konulmuştu. Star TV dizisinin 2.sezonu da reytinglerin iyi gelmesi bekleniyor. Mehmet Aslantuğ’un canlandırdığı Yıldırım vurulmuş, Nur Fettahoğlu’nun hayat verdiği Umay zehirlenmişti. Bakalım bu iki karakter 2. sezonda olacak mı? Kardeş Çocukları dizisinin 2. sezon çekimlerinin 25 Ağustos’ta başlayacağına yönelik kulis bilgisi geldi.

Kardeş Çocukları, Love 101 ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kulis bilgileri! 12

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın ilettiği bu kulis bilgilerinin yanı sıra bir de 2 bölüm sonra final yapacak olan Erkenci Kuş dizisinin Sanem’i Demet Özdemir hakkında yeni bir gelişme var.

Özdemir’in bir şampuan firması ile anlaşma yolunda ilerliyor. Yakında ekranlarda yeni reklam filmini görürseniz şaşırmayın.

Kardeş Çocukları, Love 101 ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kulis bilgileri! 13