Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları’nda ekran önünde Umay çıldırtıyor ama set arkasında bambaşka bir dünya var

Kardeş Çocukları’nda ekran önünde Umay çıldırtıyor ama set arkasında bambaşka bir dünya var

tarafından ker_def

Pazar günleri Star TV ekranında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Umay karakterine başarıyla hayat veren Nur Fettahoğlu, başarılı oyunculuğu ile alkış almakta.

Umay karakterini öyle güzel canlandırıyor ki, ekran başındaki izleyicileri adeta çıldırtıyor.

Bazı oyuncuların rollerinden çıkamama durumlarına zaman zaman rastlanmakta. Ancak Nur Fettahoğlu için Umay karakteri hiç de hayatında belirleyici değil.

Milliyet gazetesine konuşan Fettahoğlu, “Kamera önüyle, arkası bambaşka dünyalar. Karakterlerimizle gerçek hayatı karıştırırsak ruh halimiz etkilenir. O yüzden sahneye girene kadar eğlenceli, sahnelerde ise bir o kadar derin ve yoğun” ifadelerini kullandı.

Rolü gerektirirse saçlarını bile kesebileceğini belirten Fettahoğlu, rol ne gerektiriyor ise yapmaktan çekinmeyeceğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, bu konuda şöyle konuştu: “Diyelim ki, kanser tedavisi gören bir karakteri canlandırıyorum ve bunun için zayıflamam, saçımı sıfıra vurdurmam gerekti. Rolümün hakkını vermek ve bir noktada karakterin ruh halini de daha doğru yansıtabilmek için bu fiziksel değişiklikler hakkında tereddüt etmem.”