Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi 4. sezona başladı, Doruk’un ölümü sonrası Asiye’nin hali sosyal medyada gündem oldu!

Kardeşlerim dizisi 4. sezona başladı, Doruk’un ölümü sonrası Asiye’nin hali sosyal medyada gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli televizyon dizisinin dördüncü sezonu 9 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin 95. bölümü yayınlanırken, yeni sezon heyecanı sosyal medyada da büyük yankı buldu.

Birçok dizi hayranı hikayenin değişecek olmasının merakını yaşarken, 95. bölümün heyecanı ile sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu.

atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim’in yeni sezonu öncesi yayınlanan fragmanlar da çok etkili olmuş ve sosyal medyada hem en çok konuşulanlar hem de en çok izlenenler arasına girmişti.

Doruk’un geçirdiği kaza merak ve beklentiyi daha da arttırırken, Ömer’in de abisinin ölümü arkasındaki sırrı öğrenmesi heyecanı artıran gelişmelerdi.

Doruk’un geçirdiği kaza sonrası ölmesi ise izleyenleri derinden etkiledi. Onur Seyit Yaran’ın artık dizide olmayacağı gerçeğine kimse alışamadı. Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye karakterinin bundan sonraki bölümlerdeki duygusallığı da dizinin hayranlarını şimdiden çok düşündürüyor.

Doruk’un trafik kazası sonucu ölümü sonrasında yaşanacak olaylar da daha şimdiden Kardeşlerim dizisi hayranlarının 4. sezonu heyecan içinde izlemesi için yeterli bir sebep olarak ortada duruyor.

Dizi hayranları Doruk’un ölümünün ardından sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu.

Kardeşlerim dizisi 4. sezona başladı, Doruk'un ölümü sonrası Asiye'nin hali sosyal medyada gündem oldu! 7

Birçok izleyicinin ortak görüşü Asiye’nin bu acıya nasıl dayanacağı noktasında kilitlendi. İzleyiciler diyor ki, “Annesi, babası ve abisinden sonra tutunduğu tek kişi olan Doruk’u da kaybetti. Asiye bu acıya nasıl dayanacak?

Gerçekten de Kardeşlerim dizisinin 96. bölümünden itibaren 4. sezon boyunca Asiye’nin Doruk’un ölümüne nasıl dayanacağını izleyerek geçirecek olan dizi hayranlarının yoğun bir duygusallık bekliyor.

16 Eylül Cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisinin 96. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.