Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’ın Kardeşlerim dizisinden ayrılması en çok İspanya hayaline etki edecek!

Onur Seyit Yaran’ın Kardeşlerim dizisinden ayrılması en çok İspanya hayaline etki edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim isimli dizi projesinden ayrıldı. 95. bölüm 9 Eylül günü yayınlandı ve Doruk karakteri bir trafik kazası sonucu öldü.

Bu ayrılık sonrasında Onur Seyit Yaran’a yepyeni projelerden birçok teklif gelmekteydi ama oyuncunun en büyük hedefini de hayranları iyi biliyor. İspanyol sinemasında yer almak isteyen, bunun için de bu ülkeye giderek ziyaretlerde bulunan Onur Seyit Yaran, İspanyolca öğrenmek için de bir süredir sistemli bir çalışma yürütüyor.

Kardeşlerim dizisinin İspanya’da yayınlanması ve çok da büyük ilgi görmesi genç oyuncunun bu ülkenin sanat dünyasına katılma hayaline de önemli bir katkı sunmaktaydı.

3 sezon boyunca Kardeşlerim dizisi projesi ile çok popüler birisi haline gelen Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılması sonrasında ne yapacağı merakla bekleniyor.

Ancak yurt dışında ve özellikle de hedeflediği İspanya’da bir Türk dizisinin çok başarılı olması ve geniş kitlelere yayılması hiç de kolay bir şey değil.

İşte bu noktada Kardeşlerim dizi projesinin genç oyuncu için büyük bir şans olduğu da ortada.

Kardeşlerim dizisinden sonra Onur Seyit Yaran’ın ismi İspanya’da ne kadar daha gündem olur bilinmez ama oyuncunun İspanyol sinemasının içinde olma hayalinin artarak devam ettiğini de röportajlarında yaptığı açıklamalardan biliyoruz.