Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde asıl büyük sınav bu sezon verilecek, hiçbir şey kolay olmayacak!

Kardeşlerim dizisinde asıl büyük sınav bu sezon verilecek, hiçbir şey kolay olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında bu sezon Kardeşlerim dizisinin geçtiğimiz iki sezona göre çok daha zorlu bir sürecin içine girecek. Hem 2 sezon boyunca devam eden büyük izleyici ilgisini sürdürmenin zorluğu hem hikayenin artık yavaş yavaş sıradanlaşmaya başlama tehlikesi hem de yeni rakip diziler ile sert bir rekabet ortamının gelişecek olması atv dizisini zorlayacak faktörler olarak öne çıkıyor.

Kardeşlerim dizisi için üçüncü sezon hiç de kolay geçmeyecek. Asıl büyük sınav da aslında bu sezon verilecek. Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk gibi tecrübeli isimler dizinin ana kadrosunda yer alıyor. Genç oyuncular arasında ise; Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Recep Usta gibi isimler bir hayli öne çıktı.

Dizinin kadrosunda yaşanan oyuncu ayrılıklarına bir yenisi daha eklendi ve Kaan karakterini canlandıran Eren Ören de ekibe veda etti. Halit Özgür Sarı, Nilsu Yılmaz ve Damla Su İkizoğlu gibi genç isimlerin de Kardeşlerim dizisinin hikayesinden ayrıldığını hatırlatalım. atv’nin yeni sezonda en güvendiği projelerden olan Kardeşlerim için, senaryo daha da ön planda olacak.

Dizinin kadrosuna Kaan Çakır ile Nihan Büyükağaç gibi iki tecrübeli isim de dahil oldu. Yiğit Koçak’ın canlandırdığı Ömer karakterinin babasını canlandıracak olan Kaan Çakır, Ahmet Yılmaz karakteriyle ekranda olacak.

Üçüncü sezondaki en önemli değişimlerden birisi de gayrimeşru dünyaya gelen Ömer karakterinin ailesinin ortaya çıkarak, hikayeyi zenginleştirmesi olacak. Ömer karakterinin yeni sezonda mücadele edeceği Şevval karakteri de Nihan Büyükağaç’ın tecrübesi ile bir hayli etkili olacak gibi gözüküyor.

Destan dizisinde Günseli Hatun olarak yer alan ve başarılı da bir çıkış yapan Ecem Sena Bayır’ın da Kardeşlerim dizisinin kadrosuna katıldığı yolunda basında haberler yer aldı.