Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi, ilk tanıtımda müziği ile kalpleri 12’den vurmayı başardı!

Tuzak dizisi, ilk tanıtımda müziği ile kalpleri 12’den vurmayı başardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in yeni sezondaki iddialı yapımı Tuzak dizisinin uzun süredir çekimleri devam ediyordu. Dizinin başrolü olarak ilk önce Akın Akınözü’nün ismi öğrenilmişti. Uzun süre boyunca Akınözü’nün partneri merak konusu olmuştu. Sonunda Bensu Soral isminde karar kılındı. İkilinin ekran uyumu şimdiden merak konusu. Ancak tanıtımın yayınlanması ile birlikte, önümüzdeki günlerin favori çifti de ortaya çıkmaya başladı!

Tuzak dizisi, hikayesi ile dikkatleri çekerken, oyuncu kadrosu ile de ayrıca iddialı bir yapım olduğunu ortaya koyuyor! Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu’nun da öne çıkan karakterlerde yer aldıkları Tuzak dizisinin yayın tarihi de kısa bir süre önce açıklandı.

Her ikisi de büyük hayran kitlelerine sahip olan Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın oynayacakları Tuzak, sosyal medyada henüz bölüm yayınlanmadan konuşulmaya başladı. Tanıtımdaki görüntülerde birbirlerine izleyiciler tarafından yakıştırılan iki başrol ile birlikte Tuzak’ın usta ismi Talat Bulut’un ekrana yeniden dönüşü de ayrıca heyecan yaşatıyor.

Bu arada geçtiğimiz günlerde dizinin tanıtımı yayınlandı. Bir intikam hikayesi üzerine kurulu olan Tuzak, ailesine yaşatılanlar nedeniyle yıllarca bir planla bir aileye girmeye çalışan Avukat Umut’un, ailenin kızına aşık olmasıyla yaşanacaklar anlatılıyor.

Ailesini sevmeyen Ceren ve onlardan intikam almaya çalışan Umut’un aşk hikayesi de intikam hikayesi kadar tutkulu olacak! Bu aşkın ilk izleri, tanıtımda da saklıydı! Dizinin yayınlanan tanıtımında izleyenleri yüreğinden yakalayan, usta isim Neşet Ertaş’ın ‘Yalan Dünya’ türküsünün söylenmesi, diziye olan dikkati de arttırdı.

Bir yalanla intikam almak istediği aileye yanaşan Umut’un planları, neden intikam peşine düştüğü, ailenin kızı ile imkansız aşkında neler yaşayacağı şimdiden merak konusu oldu!

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek yaptığı, senaristliğini ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun üstlendiği dizi, iddialı bir yapım olarak dikkatleri çekmekte.

19 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Tuzak dizisinde, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesi anlatılıyor.

Tanıtımıyla izleyenleri ve özellikle Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranlarını heyecanlandıran Tuzak dizisindeki intikam planı, bir aşk engeline takılacak! Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..