Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinden ayrılık, Nilsu Yılmaz için daha iyi bir başlangıcın kapısını açtı!

Kardeşlerim dizisinden ayrılık, Nilsu Yılmaz için daha iyi bir başlangıcın kapısını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli dizi genç oyuncuların öne çıkmasını sağlayan bir proje oldu ve Cemile karakterini canlandıran Nilsu Yılmaz da dikkatleri çeken isimler arasına katıldı. Nilsu Yılmaz’ın hikayede küçük bir rolü vardı. Temizlik görevlisi Cemile Akgün karakteri ile dizide yer alan Nilsu Yılmaz, geçtiğimiz ay ekibe veda etti. Dizide uzun bir süre yer almasına rağmen az sahnesi bulunan oyuncu, yine de kendisine verilen fırsatları iyi değerlendirdi.

2019 yılında Payitaht Abdülhamid dizisindeki Dilruba karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, ardından ise Kırmızı Oda isimli dizideki Melek karakteri ile birçok kişiyi etkiledi. Hem karakterin dizide yaratılan gizemi hem de Nilsu Yılmaz’ın etkili oyunculuğu uzun süre konuşuldu.

Kardeşlerim dizisinden ayrılık, Nilsu Yılmaz için daha iyi bir başlangıcın kapısını açtı! 8

Genç oyuncu Kardeşlerim projesinden ayrıldıktan sonra çeşitli teklifler aldı ve yeni bir dizi için de anlaşmasını yaptı. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan Kiracı isimli dizinin kadrosuna katılan Nilsu Yılmaz, güçlü bir hikayede etkili oyuncularla birlikte yer alacak.

Kardeşlerim gibi etkili bir diziden sonra yine iyi bir proje bulan oyuncu için kariyer basamaklarını hızlı çıkma döneminin içinde olduğunu söyleyebiliriz.

Kardeşlerim dizisinden ayrılık, Nilsu Yılmaz için daha iyi bir başlangıcın kapısını açtı! 9

Nilsu Yılmaz’ın Kiracı dizisinde canlandıracağı karakter çok alımlı birisi olacak. Özgüveni yüksek, kendisine hedefler koyan ve gösterişli haliyle de çevresinden büyük ilgi gören Pelin Polat isimli karakteri canlandıracak olan Nilsu Yılmaz, aradığı gibi bir rolü de bulmuş oldu.

Fox TV’de yayınlanacak olan Kiracı dizisinde Nilsu Yılmaz’ın etkili Pelin karakteri ile daha çok dikkatleri çekmesi bekleniyor.