Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca hayranları sıkı durun! Kavuşmaya çok az kaldı!

Oktay Kaynarca hayranları sıkı durun! Kavuşmaya çok az kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ekrana gelen Oktay Kaynarca’yı hayranları çok özledi. Ancak kavuşmaya az kaldı. ATV’yle anlaşan başarılı oyuncunun yeni dizisi için hazırlıklar tam gaz sürüyor.

Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ATV’nin en uzun soluklu dizisiydi. Ancak dizinin yedinci sezonunun ilk bölümünün yayınlanacağı akşam, yayına saatler kala dizinin kaldırıldığı açıklanmıştı. Diziyi büyük bir heyecanla bekleyen Oktay Kaynarca hayranlarını bu durum çileden çıkarmıştı.

Durum böyle olunca Oktay Kaynarca bir süre setlerden uzakta kaldı. Ancak boş durmadı… Başarılı oyuncu bu süreçte Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketi kurdu ve ilk dizisinin hazırlıklarına başladı. Oyuncu ATV ile bir anlaşma da yaptı. Oktay Kaynarca’nın yapım şirketi tarafından çekilecek dizinin başrol oyuncusu da Kaynarca olacak.

Oktay Kaynarca hayranları sıkı durun! Kavuşmaya çok az kaldı! 7

Gelen bilgiye göre Oktay Kaynarca’nın dizisi yeni kış sezonunun başlangıcı olan eylül ayında ekrana gelecek. Yönetmenliğini Onur Tan’ın üstleneceği dizinin senaryosunu Alican Yaraş ve Yusuf Reha Alp kaleme alacak.

Yeni dizinin hikayesiyle ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak Oktay Kaynarca hayranları büyük bir heyecanla eylül ayının gelmesini bekliyor. Senaryo çalışmalarının devam ettiği bilinen yeni dizisiyle ilgili bir süre önce açıklama yapan Oktay Kaynarca, “Yeni sezonun lokomotifi olacak” diyerek de büyük iddiasını ortaya koymuştu.

Oktay Kaynarca’nın yeni yapım şirketinin farklı yapımlara da imza atacağı belirtiliyor. Yeni kurulan yapım şirketinde müzik konusu Ercan Saatçi’den sorulacak. Tarkan Karlıdağ’ın ise genel koordinatör olarak projelerin başında olacağı ortaya çıktı.