Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Cemile’si Nilsu Yılmaz kendisine çok güzel bir dizi buldu!

Kardeşlerim dizisinin Cemile’si Nilsu Yılmaz kendisine çok güzel bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nilsu Yılmaz ismi Kırmızı Oda isimli dizide canlandırdığı Meliha’nın kızı Melek karakteri ile çok fazlasıyla öne çıkmıştı. Genç oyuncu da kısa süre hikayede yer almasına rağmen, çok başarılı bir iş ortaya koyunca sosyal medyada gündem oldu.

Kırmızı Oda dizisi ile gündeme gelmesine rağmen Nilsu Yılmaz daha önce de çeşitli projelerde yer aldı. Davetsiz Misafir, Aşk Tesadüfleri 2 gibi filmlerde rol alan oyuncu, ayrıca Payitaht Abdülhamid dizisindeki Dilruba karakteri ile de önemli tecrübeler edindi. Kırmızı Oda dizisi ise genç oyuncu için bir çıkış projesi oldu. 6 bölüm bu dizide yer almasına rağmen, Nilsu Yılmaz için Melek karakteri kariyer sıçraması olarak dikkatleri çekti.

Sonrasında ise Kardeşlerim isimli dizide Cemile karakteri ile büyük ilgi gören oyuncu, 25 bölüm de bu dizinin kadrosunda yer alarak yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Nilsu Yılmaz için yeni bir dizi heyecanı da başladı.

Kardeşlerim dizisinin Cemile'si Nilsu Yılmaz kendisine çok güzel bir dizi buldu! 7

Fox TV ekranında çekimleri devam eden ve fragmanları yayınlanmakta olan Kusursuz Kiracı isimli dizi yeni bir sınav niteliği taşıyor. Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibinde yer alan Nilsu Yılmaz, kariyerine yeni ve iddialı bir rol daha ekleyecek.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı’nda eğitim alan Nilsu Yılmaz, Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro bölümünden mezun olmuştu.

Nilsu Yılmaz, son yıllarda sosyal medyada da etkileşim oluşturan ve hayranlarını artıran genç isimlerden birisi. Yurt dışındaki dizi hayranlarının da merakı çeken oyuncunun Kusursuz Kiracı dizisindeki performansı yakından takip edilecek.