Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Oğulcan’ı Cihan Şimşek 10 yıldır bu anı bekliyordu!

Kardeşlerim dizisinin Oğulcan’ı Cihan Şimşek 10 yıldır bu anı bekliyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanan ve 3. sezonu tamamlayan Kardeşlerim, çok önemli bir proje oldu. Özellikle de genç oyuncular açısından dizi ile elde edilen kazanımlar çok önemli. Dizide yer alan gençlerden birisi de Cihan Şimşek…

Oğulcan karakteri ile Kardeşlerim dizi projesine önemli katkılar sunan Cihan Şimşek, sevgilisi Sinem Şimşek ile evlendi. 10 yıldır bu anı beklediğini söyleyen Cihan Şimşek’i damatlık içinde gören dizinin hayranları da sosyal medyada bir hayli ilgi gösterdi.

10 yıllık sevgilisiyle evlenen Cihan Şimşek, “10 senedir bugünü bekliyorduk, o gün geldi, birazcık heyecanlıyız” diye konuştu.

Düğün öncesi çok stres yaptığını kabul eden oyuncu, son ana kadar sakin kalan kişi olmasına rağmen, düğün günü aşırı derecede heyecanlandığını söyledi.

Diziden rol arkadaşlarının da katıldığı düğün töreni ile 10 yıllık hedefini gerçekleştiren Cihan Şimşek, “Sevdiklerimizin bizi yalnız bırakmaması çok güzel bir şey” dedi.

Kardeşlerim dizisi 4. sezonu ile Eylül ayından itibaren atv ekranında izleyicilerle olmaya devam edecek. Dizinin hikayesinde Oğulcan karakterinin de yeni dönemde yine ön planda olması bekleniyor.