Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi daha yeni tatile çıktı ama Doğukan Güngör şimdiden seti özledi!

Kızılcık Şerbeti dizisi daha yeni tatile çıktı ama Doğukan Güngör şimdiden seti özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Fatih karakteri ile geniş bir hayran kitlesinin ilgisini kazanan Doğukan Güngör, kariyerinde yepyeni bir süreç yaşıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmasının yanı sıra, hikayenin başrolünde yer alan Doğukan Güngör de ortaya koyduğu performans ile konuşulan isimler arasında bulunuyor.

Muhafazakar bir ailenin oğlu olan Fatih karakterinin, seküler bir ailenin kızı olan Doğa ile evlenmesi ile birlikte farklı kültürlerdeki ailelerin bir araya gelmesi izleyicileri etkileyen bir hikaye oldu.

Doğukan Güngör adına bu sezon kariyerinde sıçrama yaptığı bir yıl oldu. Dizinin 29. bölümü ile birlikte sezon finali yapmasının ardından oyuncular da tatile çıktı.

Doğukan Güngör, “Sezon içinde düzenli olarak bir işin sorumluluğunu almak, işin üstesinden gelmek, sonrasında biraz deşarj olmak bu bizlerin hakkı diye düşünüyorum. Keyifler yerinde, iyi zaman yaşıyoruz” diye konuştu.

Bodrum’da tatil yapan ardından da ailesi ile buluşacağını anlatan ünlü oyuncu, sonrasında ise dizinin ikinci sezonu için hazırlıklara başlayacaklarını anlattı.

Kızılcık Şerbeti dizisi daha yeni tatile çıktı ama Doğukan Güngör şimdiden seti özledi! 7

Oyuncu, “Sezon hazırlığı, mental olarak kendimi iş tarafına çekeceğim” diyerek tatilde bile Kızılcık Şerbeti dizisinin geleceğini düşündüğünü ortaya koymuş oldu.

Doğukan Güngör daha yeni tatile çıktı ama Kızılcık Şerbeti dizisinin setini ve ekip arkadaşlarını özledi.

Oyuncu, bu konuda şunları söyledi: “Setleri özledim, set arkadaşlarımı çok özledim, işimi yapmayı çok özledim. İşimizi doğru yapmak için deşarj olmak da gerekli bir şey” dedi.