Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinin yayınlandığı ülke sayısı 50’ye yükseldi!

Kardeşlerim dizisinin yayınlandığı ülke sayısı 50’ye yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en başarılı gençlik dizilerinden birisi olarak ortaya çıkan Kardeşlerim, üçüncü sezonda da başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Dizinin reytingleri, Gönül Dağı gibi sezonun en iyi oranlarına elde eden bir diziyle rakip olmasına rağmen, gayet iyi gelmeye devam ediyor.

Üçüncü sezonda da yine etkili sahneleri ile konuşulan ve izleyicileri bir kez daha kendisine bağlayan Kardeşlerim’in yurt dışındaki başarılarına yenileri ekleniyor. Dizinin yurt dışı satışları da tüm hızıyla devam ediyor.

Birçok Türk dizisi gibi Kardeşlerim projesi de birbirinden farklı kültürlere sahip ülkelerde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dünyanın farklı ülkelerinden farklı dillerde birçok paylaşımın sosyal medya ortamında paylaşılması da Kardeşlerim dizisinin ne kadar geniş bir coğrafyayı etkilediğini ortaya koyuyor.

Kardeşlerim dizisinin yayınlandığı ülke sayısı 50'ye yükseldi! 7

Eren kardeşlerin hayat hikayesini ekrana taşıyan dizi, Ortadoğu, Avrupa ve Balkanlar coğrafyasında zaten uzun süredir birçok ülkede yayınlanıyor. Dizinin yayınlandığı ülkeler arasına en son katılanlar ise şöyle: “Rusya, Kazakistan, İspanya, Lübnan, Romanya ve Peru.”

Görüldüğü ise birbirinden çok farklı kültürlerdeki ve kıtalardaki bu ülkelerde Kardeşlerim rüzgarı esiyor. Kardeşlerim dizisinin gösterildiği ülke sayısının 50’ye yükselmesi çok önemli bir başarı olarak dikkatlerden kaçmıyor.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonda 63. yeni bölümü yine heyecanı yükseltecek. Dizinin yeni bölümü 15 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak ve şimdiden izleyiciler büyük merakla neler olacağını bekliyor. Dizinin 63. bölüm fragmanı da yayılandı ve yine sosyal medyada büyük ilgi ile karşılandı: