Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’ın hikayesi her bölümde daha çok seviliyor!..

Kanunsuz Topraklar’ın hikayesi her bölümde daha çok seviliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi ilk üç bölümü ile büyük beğeni toplamıştı. Dün akşam dördüncü bölümü yayınlanan dizi reytinglerde istenen seviyeye henüz ulaşamadı ancak hikayesi her geçen gün izleyiciyi daha çok sarıyor.

Uğur Güneş, Necip Memili ve Esra Bilgiç’in ba şrollerinde yer aldığı Kanunsuz Topraklar’da hikaye ilerledikçe izleyicinin ilgisi de artıyor.

Zonguldak’taki bir madenin işçileri ile maden ocağı patronu arasında yaşanan hak mücadelesinin yanı sıra, imkansız gibi görünen bir aşkı anlatan dizide Davut ve Gülfem karakterleri öne çıkıyor. Başarılı bir işbirliği yürüten Esra Bilgiç ile Uğur Güneş, iyi uyum yakaladı ve enerjileri de izleyicileri etkiledi.

Kanunsuz Topraklar’ın dün akşam yayınlanan dördüncü bölümünü izleyici tarafından çok beğenildi. Sosyal medya da bölüm ile ilgili pek çok paylaşım yapıldı.

Özellikle ‘güldav’ etiketiyle yapılan paylaşımlar Esra Bilgiç ve Uğur Güneş ikilisinin uyumunun izleyici tarafından beğenildiğinin göstergesi oldu.