Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in Orhan’ı Cüneyt Mete İspanya’yı fethetmeye devam ediyor!

Kardeşlerim’in Orhan’ı Cüneyt Mete İspanya’yı fethetmeye devam ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonunda cumartesi akşamları ATV’de buluşan başarılı dizi Kardeşlerim bir süredir İspanya’da yayınlanıyor. Los Hermanos adıyla yayınlanan dizi ülkede büyük ses getirdi. Dizinin oyuncularından Cüneyt Mete ise büyük bir hayran kitlesi edindi.

Kardeşlerim dizisi daha çok genç oyuncularıyla dikkat çeken bir dizi. Özellikle de Onur Seyit Yaran ve Burcu Su Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Doruk ve Asiye karakterleri dizinin en sevilen iki ismi. Onur Seyit Yaran da yakışıklılığıyla İspanyolların kalbini kazanmış durumda.

Ancak dizide hiç umulmayan bir karakter de İspanya’da büyük ses getirdi. Usta oyuncu Cüneyt Mete, Kardeşlerim dizisinde dört kardeşin amcası Orhan’ı canlandırıyor. Son derece yumuşak ve iyi kalpli bir adam olan Orhan, zaman zaman kötü kalpli karısı Şengül’ün kurbanı oluyor.

Kardeşlerim’in Orhan’ı Cüneyt Mete İspanya’yı fethetmeye devam ediyor! 7

İspanya’da büyük bir hayran kitlesi edinen Cüneyt Mete kısa süre önce Diez Minutos dergisine röportaj vermişti. Başarılı oyuncu gördüğü ilgi üzerine bir dergiye daha röportaj verdi. Cüneyt Mete’nin ülkenin en önemli dergilerinden biri olan Semana dergisine verdiği röportaj birkaç sayfa halinde yayınlandı. Cüneyt Mete röportajında hem özel yaşamıyla hem de Kardeşlerim setiyle ilgili soruları yanıtladı.

Dizinin başrol oyuncularından Onur Seyit Yaran da kısa süre önce İspanya’nın ünlü magazin dergilerinden Semena’ya özel röportaj vermiş ve bir fotoğraf çekimi gerçekleştirmişti. İspanya’da yıldızı gittikçe parlayan Onur Seyit Yaran, bir süre önce yaptığı açıklamada İspanyolca öğrenmeye başladığını belirtmiş ve hedefinin İspanya olduğunu söylemişti.

Anne ve babalarının ardından ağabeylerini kaybeden üç kardeşin hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi İspanya’da fırtına estiriyor. Kardeşlerim dizisi birkaç ay önce İspanya’da Hermanos adıyla gösteriliyor. İspanyol izleyicilerin diziye olan ilgisi çok büyük.