Ana sayfa Sosyal Medya Karizma fena, tarz on numara! Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna yakıyor!

Karizma fena, tarz on numara! Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Onur Tuna, karantina sürecinde müzik çalışmalarına ağırlık vermişti. Oyuncu hem dizi projesi hem albüm projesi derken bir de sinema filminde yer almak için anlaşma yaptı.

Benden Ne Olur isimli Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan aynı isimdeki filmde Hazal Kaya ile başrlode yer alacak Onur Tuna, bu aralar bir hayli yoğun. Ünlü oyuncunun instagram hesabını takip edenler de fark etmiştir, oyuncu tarzıyla da son günlerde çok konuşuluyor.

Onur Tuna son paylaşımında gitarı ve kulaklığıyla farklı bir imaj sergiledi. Dalgın isimli albümü ile tüm müzik marketlerde hayranları tarafından ilgiyle dinlenen Onur Tuna, müzisyen kimliğini de sıklıkla sergiliyor.

Karizma fena, tarz on numara! Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna yakıyor! 9

Mucize Doktor dizisinin ikinci sezonu da merakla bekleniyor ve ekip sette yoğun bir tempoda çalışıyor. Onur Tuna hem dizi çekiyor hem albüm çalışmalarını yürütüyor hem de yeni bir sinema filmine hazırlanıyor.

Oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla karizmasını sergiliyor. Vapurda bir fotoğrafını paylaşan Onur Tuna’nın bu farklı tarzları hayranları tarafından da kalp emojileri ve beğenilerle destekleniyor.

Karizma fena, tarz on numara! Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna yakıyor! 10

Onur Tuna, üzerine giydiği yeşil-siyahlı tişörtünü de çok sevmiş olacak ki, bir süredir sıklıkla bu tişörtünü giyiyor.

Karizma fena, tarz on numara! Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna yakıyor! 11