Ana sayfa Dizi Haberleri “Karpuz gibi fırlattınız çocuğu!” Sen Anlat Karadeniz’deki sahne neydi öyle?

“Karpuz gibi fırlattınız çocuğu!” Sen Anlat Karadeniz’deki sahne neydi öyle?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin fırtınalar estiren dizisi Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam ekranlara gelen 10. bölümüne Mustafa Kaleli damgasını vurdu.

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun paylaştığı dizide, Mustafa’nın Yiğit’i kurtardığı sahneyi izleyenler epey tiye aldı.

Geçtiğimiz haftalarda Tahir’i Nefes’ten kurtarmak için, Yiğit’i Vedat’a kendi elleriyle teslim eden Mustafa son birkaç bölümdür vicdanıyla hesaplaşmaya çalışıyordu. Tahir’in bunu öğrenmesiyle hem kardeşiyle arası bozulan hem de yaptığından pişman olan Mustafa dünkü bölümde kendini affettirmeyi başardı.

Okulun önünde konuştukları sırada Yiğit’in birden yola atladığını fark eden Mustafa, gelen arabayı görünce Yiğit için kendini feda edip; Yiğit’i Tahir’e fırlattı. Sahne o kadar amatörce çekilmişti ki kimse beğenmedi. Mustafa, koşup çocuğu kapıp iki adım atsa zaten kurtulurdu. Durup çocuğu alıp bir de Tahir’e fırlattığı süre içinde zaten kurtulurdu arabadan. Refleks olarak da bir insanın yapacağı şey aslında böyle bir tavır olacaktır ama sahnede ilginç bir durum yaşandı.

Mustafa’nın çocuğu o şekilde fırlatmasını tiye alan izleyenler de bu sahneye sosyal medyada yorum yağdırdılar.

İzleyiciler bu yaşananlar için; “Çocuk o farkında mısınız?”, “Karpuz atar gibi fırlattınız çocuğu!”, “Çocuğu fırlatacağına iki adım atsana Mustafa!”, “Çok güldüm burada!”, “Onu atana kadar çek çocuğu!”, “Buraya baya güldüm!”, “Yiğit’in aşırı keyifli oluşu!”, “Kim bilir kaç kez çektiler bu sahneyi!” gibi yorumlar yaptılar.

Mustafa’nın bu davranışının iki kardeş arasındaki buzları eritip eritmeyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…

İşte çok konuşulan o sahne: