Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da bir tuhaf durum! Hayırdır, nereye koşuyoruz?

Yasak Elma’da bir tuhaf durum! Hayırdır, nereye koşuyoruz?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin yeni başlayan dizisi Yasak Elma’nın 3. bölüm 2. tanıtımı herkesi çok şaşırttı.

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam’ın paylaştığı dizide; Yıldız’ın kardeşi Zeynep’in patronu Alihan’la olan yakınlaşması izleyenlerin çok hoşuna gidiyor. Hatta yeni favori dizi çifti bile ilan edilebilirler kısa süre içinde.

Ancak ikilinin daha tanışmaları bile o kadar yeni ki bir anda gelişen durumlar herkesi şaşkına çeviriyor. O sert, prensip sahibi, kibirli Alihan nasıl bir anda yumuşadı kimse anlam veremiyor. Başka dizilerde uzun uzadıya esas kızla oğlanın bir araya gelmesini beklersen sabırsızlanan izleyiciler, görünen o ki bu hızlı yakınlaşmaya pek de anlam verememiş.

Senaristler konuları uzatmak için olayları sündürüp bir türlü aşıkları bir araya getiremeyince kızıyoruz ama bu kez de sanki biraz fazla hızlı oldu bu iş! Zira dizinin yeni tanıtımında Zeynep’in mendil işleyip vermesi hikayesi falan pek inandırıcı gelmiyor izleyenlere.

Alihan gibi bir adamın Zeynep’i farketmesi için daha uzun bir yol katetmesi gerekiyor ama bir yandan da Zeynep de son derece gururlu ve taviz vermeyen yapısıyla patronuna bu kadar hızlı koşamaz diye düşünüyor insan. Üstelik daha kısa bir süre önce şirketi devralıp herkesi topluca işten kovduktan sonra. Zeynep unuttuysa bile izleyici daha unutmadı bu durumu!

Dolayısıyla ikilinin aralarındaki ilişkinin bu kadar hızlı ilerlemesine de kimse anlam veremedi. Sanki sezon sonu gelmiş ya da finali yaklaşmış dizi gibi bir an önce sadede gelme meselesi, ağır çekimde dizi izleyenlerin kimyasına uymadı sanki!

Yasak Elma'da bir tuhaf durum! Hayırdır, nereye koşuyoruz? 7

Zeynep’in Alihan’a kendi elleriyle hediye hazırlaması çok naif dursa da pek inandırıcı gelmedi izleyenlere.

Sosyal medyada yapılan şu yorumlara bakılınca bu durum daha iyi anlaşılıyor: “Çok hızlı gelişiyor ilerliyor her şey daha ne yaşadılar ki?”, “Aşk başlasın!”, “Yalnız hediyeye ne bakış attı!”, “Anlamadım atlı mı koşturuyor!”, “Bayılıyorum ikisine!”, “Pek normal değil bu kadar çabuk olması!”

Bakalım hızla ilerleyen Zeynep ve Alihan aşkı nerelere götürecek izleyiciyi…

İşte 3. bölüm 2. tanıtım: