Ana sayfa Dizi Haberleri Kars’ta bir köyde doğan Ozan Akbaba’nın hayat hikayesini, gençler ibret almalı!

Kars’ta bir köyde doğan Ozan Akbaba’nın hayat hikayesini, gençler ibret almalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almak önemli ve büyük bir başarıdır. 5 sezondur atv’de devam eden dizinin, milyonlarca hayranı var. Her bölümü milyonlar tarafından izleniyor. Sosyal medyada, sokakta, kafelerde, evlerde milyonlarca insan bu diziyi konuşuyor.

İlyas Çakırbeyli karakterini de Ozan Akbaba canlandırıyor. Başarılı performansı ile takdir edilen oyuncu, hayat hikayesini ibret alınması için anlattı. Bugün oyunculuğu ünlü olmak ile eş anlamlı gören bir gençlik var. Ancak Ozan Akbaba, oyunculuğun ünlü olmak ile alakasının olmadığını belirtiyor.Oyuncu olmak bambaşka bir durum. Ünlü olmak ise günümüzde hiç de zor değil.

Ozan Akbaba hem başarılı bir oyuncu olup hem de ünlü birisi olmanın da kişinin yaptığı işlerin bir sonucu olduğunu düşünüyor. Youtube’da Bora Talat Oyacı’nın sohbet programına katılan Ozan Akbaba, hayat hikayesini anlattı. Gençlerin hiçbir şeyin kolay olmadığını ama zor da olmadığını anlayacağı bir hikaye…

Kars'ta bir köyde doğan Ozan Akbaba'nın hayat hikayesini, gençler ibret almalı! 7

Ozan Akbaba, Kars ilimizin bir köyünde dünyaya geldi. ‘Bundan adam olmaz’ denilen bir gençlik dönemi yaşadı. Ama içindeki oyunculuk isteği hiç azalmadı. Mücadelesini hiç bırakmadı ve bugün Eşkıya Dünyaya Hükümdür Olmaz gibi önemli bir yapımda başrolde yer alabiliyor.

Ozan Akbaba’nın gençler için ibret alınması gereken bir hayat hikayesi var. İşte ünlü oyuncunun dikkat çeken açıklaması:

“Ben Kars’ta bir köyde doğdum. Kars’ta ve köyde doğan birisi için düşünülen, hayal edilen gelecek bellidir. Ama ben bunu dinlemedim. Meslek Lisesi okudum. Serserilik yaptım. ‘Bundan adam olmaz’ dedirttim. Sırf askere giderken, Asteğmen olabilmek için üniversiteyi kazanmaya çalışmış ve kazanmış, okulunu da güzel bir derece ile bitirmiş bir adamım.

Hep bir şeylerden kaçarken, o şeyi yapabildiğini anlamış bir adamım. Ben hiçbir zaman oyuncu olmayı bırakmadım.Bir şekilde ben buradayım. Bunun nedeni bana fırsat verenler. Her şeyden önce içimdeki o istek, o sevgi, o aşk, o hiçbir zaman bitmeyeceğini düşündüğüm oyunculuk…

Sinemanın – tiyatronun ateşi içimde olduğu sürece ben senaryolarımı herkese gösterebilirim.Sadece bunun için biraz zaman lazım. Bugün olacak diye bir şey yok, lütfen 10 gün sonrasını da bekleyin.”

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.