Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinin Zeynep’i Nurgül Yeşilçay’dan pandemi sonrası için yeni karar!

Kefaret dizisinin Zeynep’i Nurgül Yeşilçay’dan pandemi sonrası için yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 2020-2021 sezonunda Kefaret isimli Fox TV dizisiyle ekranda yerini almaya devam ediyor. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, Mert Fırat ile iyi bir ikili de oldu. Kefaret, ortanın üstü oranlardaki reytingleriyle de dikkat çekerken, hikayenin hızlı akışı da izleyiciler için ayrıca önemli noktalardan birisi…

Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada da aktif şekilde paylaşım yapan ve duygularını, hislerini de sıklıkla dile getiren bir ünlü isim. Oyuncu pandemi şartlarından artık iyice sıkıldığını gizlemiyor. Genellikle ev ve set arasında gidip gelen oyuncu, bunun dışında bir aktivite de yapamıyor.

Instagram hesabından pandemi sonrası ile ilgili aldığı kararı açıklayan oyuncu, birçok hayranından da destek buldu. Nurgül Yeşilçay, mesajında şöyle yazdı: “Şu pandemi bi bitsin eve girersem noolıyım. sokakların, denizin kenarının güzelliğine bak. Peki sen? Şu pandemi bi bitsin…”

Kefaret dizisinin Zeynep'i Nurgül Yeşilçay'dan pandemi sonrası için yeni karar! 7

Yeşilçay’ın bu paylaşımına Hazal Türesan kalp emojisi ile destek olurken, takipçiler ise “Aynen biz de öyle yapacağız” gibi yorumlarda bulundu. Ünlü oyuncunun güzelliğine yönelik iltifatlar da yorumlara yansıdı.

Dizi çekimleri sırasında güzel havanın da tadını çıkartan oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda ise, “Hava şeker gibi, şu kısıtlamalar bitsin artık! Her yer eski canlılığına dönsün” dileğinde bulunmuştu.