Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim heyecanı yaşıyor, partneri İrem Helvacıoğlu ise seksi pozuyla mest ediyor!

Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim heyecanı yaşıyor, partneri İrem Helvacıoğlu ise seksi pozuyla mest ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir hazırlıkları devam etmekte olan Seni Çok Bekledim isimli dizinin ilk bölümü 29 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak. Başrolde yer alan Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu da heyecanla ilk bölüm sonrası gelecek yorumları, dönüşleri merakla bekliyor… Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisini Cuma gününe yerleştirdikten sonra Akrep ve Sol Yanım isimli yapımlarının günlerini de değiştirerek, bir anlamda bu dizileri ateşe attığı gerçeği ise akıllarda duruyor.

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan ile ilgili iddialar magazin medyası ve sosyal medyada tartışılmaya devam ederken, ünlü oyuncu ise setten arkadaşları ile birlikte mutluluk pozu paylaştı. Özcan Deniz, son dönemde hakkında birçok olumsuz haber yapılmış olsa da, pozitif bir görüntü vererek her şeyin yolunda olduğunu ve iyi olduğunu da anlatıyor.

Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim heyecanı yaşıyor, partneri İrem Helvacıoğlu ise seksi pozuyla mest ediyor! 9

Seni Çok Bekledim dizisini hayranlar da heyecanla bekliyor. Dizide Ayliz karakterine hayat verecek olan İrem Helvacıoğlu’nun parladığı Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra yeni rolündeki performansı da en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim heyecanı yaşıyor, partneri İrem Helvacıoğlu ise seksi pozuyla mest ediyor! 10

Sosyal medyada İrem Helvacıoğlu’nun son günlerde paylaştığı özel pozları ile dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu, seksi haliyle ve güzelliğiyle hayranlarını bir kez daha mest etmesini bildi.

Seni Çok Bekledim dizisi ile birlikte hem sette hem de sosyal medyada oyuncuların her paylaşımları dikkat çekmeye de devam edecektir.

Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim heyecanı yaşıyor, partneri İrem Helvacıoğlu ise seksi pozuyla mest ediyor! 11