Ana sayfa Dizi Haberleri Kemal Uçar yıllar içinde çok değişti, şimdi atv’nin yeni dizisinde!

Kemal Uçar yıllar içinde çok değişti, şimdi atv’nin yeni dizisinde!

tarafından ker_def
atv ekranlarının sevilen dizisiydi Ezel…

Kenan İmirzaloğlu, Tuncel Kurtiz, Yiğit Özşener, Cansu Dere, Bade İşçil gibi ünlü isimleri buluşturan dizide 1985 doğumlu genç bir isim daha vardı.

Televizyon kariyerine daha 20 yaşında başlayan, Hırsız Polis, Arka Sokaklar, Gece Gündüz gibi dizilerde rol alan Kemal Uçar, 2010 yılında da Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Ezel’in kardeşi Mert karakterine hayat vermişti.

Ezel dizisi sayesinde bir hayli ünlenen Uçar, o tarihten bu yana birçok yapımda rol aldı. Her geçen yıl da hem yeteneğini geliştirdi hem de imajını yeniledi.

Şimdilerde ise Kemal Uçar, yeniden atv ekranında yer alacak.

Bu sefer Can Kırıkları dizisinde rol alacak olan Uçar, Zeko karakterine hayat verecek.

Uçar, ‘Zeko’ karakteri ile zenginden çaldıklarını fakire dağıtan bir dolandırıcıyı canlandıracak.

Projeyi kabul etme nedenini anlatan Kemal Uçar, “Oyuncular olarak bir projede yer almaya karar verirken, üstünde düşündüğümüz birçok etken oluyor. Can Kırıkları bu etkenlerin en önemlisi olan senaryo konusunda oldukça iyi” dedi.

Kemal Uçar yıllar içinde çok değişti, şimdi atv'nin yeni dizisinde! 8

Zeko karakterinin senelerdir oynamayı hayal ettiği bir tip olduğunu vurgulayan Uçar, “Sokağı bilen, sokakta yaşayan ve daha önemlisi kendini ve karakterini sokakta bulmuş, genç ve güçlü bir adamı canlandıracağım. İlerleyen bölümlerde seyirciyi şaşırtacak büyük değişimler göstereceğinden çok fazla detay veremiyorum. Zeko’nun gerek hayat tarzı, gerekse bütün karanlığın içinde kaybetmediği yaşam enerjisini takip etmekten büyük zevk alınacağını düşünüyorum. Hazırlanırken Adanalı olmanın ve orada büyümüş olmanın büyük yardımı olduğunu söyleyebilirim. Senelerdir heybemde biriktirdiğim her şeyi kullanma fırsatı artık geldi. Umarım takip eden herkesin beğenisini kazanırım” şeklinde konuştu.

Kemal Uçar yıllar içinde çok değişti, şimdi atv'nin yeni dizisinde! 9

İki kadın polisin hikayesini ele alan Can Kırıkları; Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan gibi başarılı isimler rol alıyor.