Ana sayfa Sosyal Medya Kenan İmirzalıoğlu yeni diziye ikna olmadı ama ısrarlar bitmeyecek!

Kenan İmirzalıoğlu yeni diziye ikna olmadı ama ısrarlar bitmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 4 yıldan uzun süredir televizyon dizilerinde yer almıyor. Bunun nedeni ile çok büyük bütçelerle yola çıkan ama 6 bölüm süren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisiydi. Kenan İmirzalıoğlu bu güne kadar reytingi en yüksek oyuncu olarak görülüyordu.

Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı projeler o kadar etkiliydi ve o kadar büyük izleyici kitlesine ulaşıyordu ki, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin de çok başarılı olması beklendi. Ancak reytingler çok düşük geldi, hikayedeki sorun çözülemedi ve her şey kötü gitti. O projeden sonra da Kenan İmirzalıoğlu’nu bir daha televizyon dizilerinde göremedik.

Oyuncu son dönemde sadece Alef isimli BluTV projesinin ilk sezonunda yer aldı. Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal ile ikinci çocuğunun doğumunu beklediği bir dönemde yeni proje teklifleri de alıyor. Bu tekliflerden birisinin de Gri isimli Disney Plus dizisi olduğu gündeme geldi. Oyuncunun başrolde yer alması bekleniyordu. Ancak Kenan İmirzalıoğlu, son anda vazgeçti.

İşte bu kararı ile hayranlarını bir kez daha üzen ünlü oyuncu, yeni senaryolar bekliyor… Oyuncunun yeniden setlere dönmesini heyecanla bekleyenler ise Gri isimli projeyi çok merak etmişti. Ancak bu projede görünen o ki Kenan İmirzalıoğlu bulunmayacak.

Disney Plus yetkilileri ise ünlü oyuncuyu kendi platformlarına çekmek için yeni teklifler yapıyor ve yeni önerilerde bulunuyor. Kenan İmirzalıoğlu bu tekliflerden birisini kabul eder ise hayranlarını da çok memnun edecek.