Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisini bekleyen sessiz kalabalık!

Öğretmen dizisini bekleyen sessiz kalabalık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayın hayatına başlayan Öğretmen dizisi, ekranda bambaşka bir izlenim bıraktı… Çok sert ve bir o kadar da sorgulayıcı bir yapım, televizyon tarihimizde önemli bir yer işgal edecek. Japonya yapımı Mr. Hiiragi’s Homeroom dizisinden uyarlanan Öğretmen, bambaşka bir deneyim sunuyor.

İlker Kaleli’nin Poyraz Karayel’den sonra televizyona dönüş yaptığı proje olması çok önemliydi. Ayrıca 2 sezonluk Avlu dizisi performansından sonra Ceren Moray’a da yeni bir karakter iyi geldi. Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Afra Saraçoğlu ve Şerif Erol’un da başrolünde yer aldığı dizi etkili anlatım dili ile beğeni aldı.

Sadece 4 bölüm yayınlanabilen dizi, koronavirüs pandemisi nedeniyle ilk sezonunu bu şekilde tamamladı. Medyapım ve MF Yapım imzalı dizinin yeni sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor. Temmuz veya Ağustos ayında çekimlere başlanması planlanıyor.

Öğretmen dizisini bekleyen sessiz kalabalık! 7

Diziyi merak ve heyecanla bekleyen de sessiz bir kalabalık var. Neden sessiz bir kalabalık diyoruz? Çünkü, Öğretmen dizisi hayranları sosyal medyada diğer dizilerin izleyicileri gibi coşkulu ve sürekli paylaşım yapmıyor. Öğretmen, sanki sosyal medyada büyük destek görmeyen bir yapım havasında…

Ancak bu dizinin hayranlarının sosyal medyada gürültü çıkartmaması yapıma olan sadakatleri ile ilgili değil. Çünkü, Öğretmen dizisinin izleyici kitlesi daha çok sessiz kalabalıklar…

İlker Kaleli’nin bambaşka bir portre çizdiği, Poyraz Karayel karakterinden sıyrıldığı bir Akif karakterini izledik. Dizinin 2. sezonunun daha sert sahneleri izleyicilerin önüne getirmesi gibi bir beklenti de var.

Öğretmen dizisi Fox TV’nin en farklı yapımlarından birisi ve sessiz bir çoğunluğun da desteğini almış durumda. Fox TV’nin diziye gereken önemi vermesini bekleyen bu kitle, yeni sezonda çok fazla diziye kapısını açan kanalın, Öğretmen dizisini harcamasından da çekiniyor.