Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem, az tanınan yeni dizideki rol arkadaşını parlatıyor!

Keremcem, az tanınan yeni dizideki rol arkadaşını parlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Keremcem, atv ekranında yeni diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kimse Bilmez isimli dizide Ali karakterine hayat verecek olan Keremcem’in partneri ise Özgü Kaya… Birçok dizi izleyicisi aslında Özgü Kaya’yı iyi tanıyor.Ancak tanımayan isimler de fazla.

Adını Efsane dizisinde Sibel Yılmaz olarak ilk kez ekranda yer alan Özgü Kaya, baraşılı oyunculuğu ile takdir toplamıştı.29 bölüm süren bu dizideki rolünden sonra ise TRT1 ekranında yayınlanan Mehmetçik Kutül Amare’de Zeynep olarak 20 bölüm ekrandaydı.

Ancak Kimse Bilmez dizisinin tanıtımlarında dikkat çeken bazı yorumlar vardı. Bu yorumlarda dizi izleyicilerinden bazılarının Özgü Kaya’yı tanımadığına yönelik yorumlar bulunuyordu.

Keremcem, bugün instagram hesabından yaptığı paylaşım ile rol arkadaşını adeta parlattı.

İşte o paylaşım:

Tanıdığım ve birlikte çalıştığımız bu kısa zamanda, adının önüne koyacağım her sıfatın “güzel” olacağı ender insanlardan, oyunculardan biri. “İyi ki”ler biriktirmektir ya kıymetli olan, tanıdığınız, paylaştığınız, çalıştığınız insanlarla; biz başladık bile? Uzun soluklu olması ümidiyle ? With my lovely partner in crime ?@kayaozgu #KimseBilmez #Ali #Sevda @kimsebilmezdizi

Keremcem, az tanınan yeni dizideki rol arkadaşını parlatıyor! 7