Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem, Kimse Bilmez dizisiyle büyük bir sorunu şıp diye çözdü!

Keremcem, Kimse Bilmez dizisiyle büyük bir sorunu şıp diye çözdü!

tarafından ker_def

Keremcem, Kimse Bilmez dizisinde hakkındaki olumsuzlukları kırıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Salı günleri buluşmakta olan Kimse Bilmez dizisinde Ali Hüroğlu karakterine hayat veren Keremcem, büyük bir emek sarf etmekte.

Daha önce canlandırdığı rollerden çok farklı bir karaktere hayat veren Keremcem, Ali Hüroğlu olabilmek için ciddi bir eğitimden geçirildi. Hatta bazı sahnelerden önce özel eğitimler yapmaya da devam ediyor.

Özelilkle kavga ve aksiyon sahnelerinde Keremcem dublör kullanmıyor. Tüm sahneleri kendisi çekmek istiyor. Hem de dövüş sporlarına pek yakın birisi olmamasına rağmen, uzun süredir aldığı eğitim sayesinde bu rolün hakkını veriyor.

Keremcem’in eski dizilerin pek beğenmeyen, oyunculuğunu saman alevi gibi gören önemli bir kesim de vardı. Kimse Bilmez dizisindeki performansı ile oyuncu kendisi hakkında olumsuz düşünenleri bile yavaş yavaş oyunculuğundaki başarı noktasında ikna etmekte.

Ali karakterine iyi oturan, tüm eğitim çalışmalarını aksatmadan sürdüren, dizi için büyük emek veren Keremcem, artık kendisi hakkında olumsuz konuşanları bile ikna edecek derecede başarılı…