Ana sayfa Dizi Haberleri Kim bu Şahika? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine Paramparça dizisinin oyuncusu geliyor!

Kim bu Şahika? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine Paramparça dizisinin oyuncusu geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine bir sürpriz isim daha katılıyor. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünde oynadıkları dizi, iki haftadır Kuzey ve Yıldız’ın nişan, kına gecesi ve düğün heyecanlarıyla geçiyor. Sonunda muratlarına eren aşığın hayatında nasıl bir değişiklik yaşatacak henüz bilinmiyor ama Şahika isimli bir karakter diziye dahil olacak!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Kuzey ve Yıldız, sonunda yaşadıkları tüm engellere karşın evlenmeyi başarabilmişlerdi. Son anda nikah sırasında çıkıp gelen Yaşar Baba’nın ortalığı yine karıştıracağı düşünüldü ama durum başkaydı. Yaşar’ın gönlü kızının üzgün gitmesine razı olmamış ve düğününe gelmişti.

Bu hafta yayınlanacak olan 42. bölümde ise aşıkların romantik anlarını izleyeceğiz. Diziyle ilgili yeni gelişmeyi de Gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından duyurdu.

Buna göre bir sürpriz konuk oyuncu diziye dahil oluyor. Hangi bölümde geleceği henüz belli değil ancak Paramparça dizisinde Solmaz rolüyle izlediğimiz Güneş Emir, bu kez Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Şahika olarak karşımıza çıkacak.
Kim bu Şahika? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine Paramparça dizisinin oyuncusu geliyor! 7

Deniz Yıldızı isimli günlük diziyle tanınan Güneş Emir, Paramparça, Tutsak ve A.Ş.K. dizilerinde de rol almıştı.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Ersoy Güler’in yönetmenliğini yaptığı dizide Kuzey ve Yıldız’ın maceraları devam ederken Şahika’nın da nasıl bir hikaye ile geleceği merak konusu.

İşte 42. bölüm fragmanı:

Ersoy Güler’in yönettiği dizinin kadrosuna son olarak yeni bir karakter daha katıldı.

Güneş Emir dizide Şahika rolüne hayat verecek. Güneş Emir’in karakterinin ilgi çekmesi halinde kadroda kalıcı olarak yer tutacak.