Ana sayfa Dizi Haberleri Görkem Sevindik’in yeni dizisi Kırmızı Kamyon’a sürpriz bir isim daha katıldı

Görkem Sevindik’in yeni dizisi Kırmızı Kamyon’a sürpriz bir isim daha katıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazırlıkları süren ve henüz çekimleri başlamayan Kırmızı Kamyon dizisi merakla beklenirken, diziye bir ismin daha katıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Ramo dizisinde oynayan ve yeni sezonda dizinin kadrosundan ayrılan Görkem Sevindik’in başrolünde oynayacağı Kırmızı Kamyon dizisi, itfaiyecilerin hayatını anlatan bir dizi olacak.

Çalışmaları süren diziyle ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Show TV’de yayınlanacak olan diziyle ilgili henüz çok fazla bilgi yok ama oyuncu kadrosunun oluşmaya başladığı da gelen haberlerden anlaşılıyor.

Söz dizisinde oynadığı Keşanlı olarak hafızalara kazınan Görkem Sevindik, Ramo dizisinde de Boz karakteriyle dikkatleri çekmişti. Oyuncu, Kırmızı Kamyon dizisiyle dönmeye hazırlanırken, uzun süredir ekranlarda olmayan bir başka ismin de bu dizide rol aldığı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre dizinin kadrosuna Ushan Çakır da dahil oldu. Çakır’ın dizide Cem karakterini oynayacağı öğrenildi.

Görkem Sevindik'in yeni dizisi Kırmızı Kamyon'a sürpriz bir isim daha katıldı 7

Ushan Çakır, son olarak 2019 yılında ömrü sadece 6 bölüm süren Ferhat İle Şirin dizisinde rol almış ve o günden beri de ekranda görünmemişti. Bu hafta 16. bölümü yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu da olacak Ushan Çakır.

Suavi Doğan ve Ay Yapım’ın ortaklığında kurulan 10. Ev imzalı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Henüz ne zaman ekrana geleceği ise belli değil. Senaristliğini Meriç Demiray’ın üstlendiği dizinin yönetmeni ise Osman Kaya.

Aralık ayında çekimlere başlanması planlanan dizinin, 2021’in Mart ayında da yayında olması bekleniyor.