Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinden büyük sürpriz! Uzun süredir ekranda yoklardı

Menajerimi Ara dizisinden büyük sürpriz! Uzun süredir ekranda yoklardı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’ya her hafta konuk olan ünlü isimler, diziye ayrı bir renk getiriyor. Üstelik bazı oyuncular var ki uzun zamandır ortalarda görünmüyor, projelerde rol almıyorlar. Örneğin Tuba Büyüküstün, Burçin Terzioğlu, Çağatay Ulusoy, Şükran Ovalı gibi isimler, bir süredir ekranlardan uzak. Menajerimi Ara’ya konuk olarak hayranlarına hem güzel bir sürpriz yaptı hem de hasret giderdiler.

Menajerimi Ara dizisi, bu yönüyle de izleyicinin sevdiği bir dizi. Pazar akşamları yayınlanan ve Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Baraj Falay, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldıkları dizi, reytingleriyle de ekrana damgasını vuruyor.

Dizini bu hafta pazar günü ekrana gelecek olan 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu haftanın konukları da fragmanda ortaya çıktı. EGO Ajans’ın çalıştığı iki isim olarak karşımıza gelecek kişiler Ushan Çakır ve Melis Birkan.

Menajerimi Ara dizisinden büyük sürpriz! Uzun süredir ekranda yoklardı 7

Bu iki isim de uzun süredir ekranlarda yok. Melis Birkan, geçtiğimiz yıl bir ara Sefirin Kızı dizisinde 2 bölümlük yer aldı ama sonra ortadan kayboldu yine. Ushan Çakır da en son 2019 yılında Ferhat İle Şirin dizisinde oynamıştı ama dizinin ömrü kısa sürmüştü.

İki başarılı ve sevilen oyuncu, bu kez Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak geliyor. İki ünlü ismin Ego ajan ile macerasından kısa sahneleri yer aldığı 16. bölüm fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz…