Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Erkenci Kuş büyük sorun!

Kimse Bilmez 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Erkenci Kuş büyük sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin başrolünde yer aldığı dizide Kimse Bilmez dizisinin ilk bölümünden ilk fragman yayınlandı. Engin Hepileri’nin kötü adam olarak izleyicileri şaşırtacağı dizinin ilk bölümü 11 Haziran Salı akşamı ekrandaki yerini alacak.

Kimse Bilmez dizisi, Star TV ekranındaki Erkenci Kuş dizisi ile aynı gün ve saatte ekrana geleceği için bu durumun bir handikap olup olmayacağı ilk bölümden sonra daha net anlaşılacak.

İşte Kimse Bilmez dizisinin 1. bölümünden ilk görüntüler:

İzleyiciler Ne Düşünüyor?

Dizinin fragmanına yapılan yorumlarda ise “Bomba gibi bir dizi geliyor” diye düşünen çok izleyici olduğu görülmekte.

Dizinin 1.bölüm fragmanını çok beğendiklerini belirten izleyiciler en büyük sorun olarak Star TV’deki Erkenci Kuş dizisini gösteriyor.

Bazı izleyiciler ise kadına şiddet öğesi taşıdığı için Sen Anlat Karadeniz ile de Kimse Bilmez’i özdeşleştiriyor.

Kimse Bilmez dizisinden detaylar:

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çimden ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera eksik olmayacak.

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Elçin, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, 11 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle yayında olacak.