Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisi sevgisi ülke sınırlarını çoktan aştı!

Kimse Bilmez dizisi sevgisi ülke sınırlarını çoktan aştı!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez dizisi sürprizleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor… Atv’nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı dizisi Kimse Bilmez, yayınlandığı tarihten beri seyircinin gönlünde taht kurdu. Reyting sıralamasında da zirveyi kimseye bırakmayan Kimse Bilmez, yaz döneminde Salı günlerinin en çok izlenen yapımı olarak zirveyi kimseye bırakmadı.

HEYECAN HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Yeni yayın dönemine de aynı hızla girmeye hazırlanan Kimse Bilmez, sürpriz oyuncu ve hikayeleriyle seyircinin yine vazgeçilmezi olmaya devam edecek. Ünü Türkiye sınırlarını aşarak bir çok ülkede heyecanla takip edilen dizi, usta oyuncu kadrosuyla da adından çok söz ettirdi.

Kimse Bilmez dizisi sevgisi ülke sınırlarını çoktan aştı! 10

ÜLKE SINIRLARINI AŞAN SEVGİ

Öyle ki ‘Kimse Bilmez’ dizisinin takipçileri, hayranı oldukları oyuncuları yakından görebilmek için binlerce kilometre yol katederek set ziyareti yaptı. Bu sevgi selini karşılıksız bırakmayan oyuncular, hem hayranlarıyla kucaklaştı hem de paylaştıkları videolarla binlerce kilometre ötedeki hayranlarına selamlarını yolladı.

Kimse Bilmez dizisi sevgisi ülke sınırlarını çoktan aştı! 11

SOSYAL MEDYADAN MİLYONLARA ULAŞTILAR

Kimse Bilmez oyuncularının dizideki performanslarının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar da milyonlarca kişiye ulaştı ve büyük beğeni topladı. Yaptıkları paylaşımlarla da seyircinin kalbinde taht kuran oyuncular, bazen kendi senaryolarını yazıp oynadı, bazen de en eğlenceli anlarını takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımlar o kadar çok beğenildi ki, izlenmeler milyonlara ulaştı. Dizinin YouTube sayfasında paylaşılan en beğenilen sahneler, yüz binlerce kişi tarafından tekrar tekrar izlendi.

Kimse Bilmez dizisi sevgisi ülke sınırlarını çoktan aştı! 12

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera hız kesmeden devam ediyor. Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut’un üstlendiği, başrollerini; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Kimse Bilmez dizisi sevgisi ülke sınırlarını çoktan aştı! 13

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.