Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisi zirveye adını yazdı bir kere!

Kimse Bilmez dizisi zirveye adını yazdı bir kere!

tarafından ker_def

Salı akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kimse Bilmez, yedinci bölümüyle Salı akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği atv’nin sevilen dizisi Kimse Bilmez, dün yayınlanan yedinci bölümüyle, Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu.

Kimse Bilmez’in yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %4,12 izlenme oranı ve %14,07 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

SEVDA VE ALİ’NİN ARASINA UYGAR GİRDİ!

Sevda’nın Uygar’ın ajansında çalışması Ali ve Sevda’nın arasını bozdu. Sevda bir taraftan babasının sırrı yüzünden Ali’den uzak durmaya çalışırken kalbine söz geçiremedi ve sürekli kendini Ali’nin yanında buldu. Ali ve Sevda engelleri aşabilecek mi?

SEVDA YANGINDA KALDI!

Uygar’ın yaktığı evde kalan Sevda ölümle burun buruna geldi. Uygar, Sevda’yı canı pahasına evden çıkardı. Sevda evi yakanın Uygar olduğundan habersiz, Uygar’a teşekkür etti. Sevda gerçekleri öğrenebilecek mi?

ALİ, KARDEŞİNİN CESEDİNİ BULDU!

Pilot, Kurtbey tarafından hapisten çıkarıldı. Ali’ye giderken mahallede Kurtbey tarafından kaçırıldı. Kaçırılırken cüzdanını düşürdü. Ali, Pilot’un cüzdanını bulup kardeşinin peşine düştü. Kardeşini bulamadan, Kurtbey’in verdiği “kardeşin öldü” haberiyle sarsıldı. Pilot gerçekten öldü mü?

8.bölümden ilk sahne:

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor.

Kimse Bilmez, her Salı saat 20.00’de atv’de!