Ana sayfa Kim Kimdir? Kimse Bilmez dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım!

Kimse Bilmez dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yaz ekranındaki kozlarından birisi de Kimse Bilmez dizisi olacak. Canevim ile dram ağırlıklı bir yaz dizisine imza atan atv, Kimse Bilmez ile de aşk-macera noktasından izleyicileri yakalamaya çaba harcayacak.

Kimse Bilmez dizisinin bir özelliği de hikayesi…

Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal’ın başrollerinde yer aldığı Kimse Bilmez dizisinde Ali ve Sevda’nın müthiş aşk hikayesi ile birlikte Ali’nin geçmişiyle hesaplaşmasının sancısını izleyeceksiniz.

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çimden ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera eksik olmayacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Elçin, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, 11 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle yayında olacak. Peki Kimse Bilmez dizisinde kim kimdir?

Dizideki 4 önemli karakteri tanıyalım:

Keremcem: Ali Hüroğlu karakterine hayat verecek. Çok yakışıklı, karizmatik ve zeki bir adam. Aynı zamanda yiğit ve fedakarlığı ile de öne çıkacak.

Kimse Bilmez dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 10

Özgü Kaya: Sevda Eğilmez karakterine hayat verecek. Zeki, başına buyruk birisi, aynı zamanda alımlı ve de çok güzel… Hayatta hiçbir şey istediği gibi gitmeyen, geçmişi ile hesaplaşan birisi…

Kimse Bilmez dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 11

Engin Hepileri: Uygar Sarıkaya karakteri dizinin zengin ismi olacak. Yakışıklı olmasının yanı sıra kurnaz birisi. İstediği her şeyi hak ettiğine inanacak kadar da kibirli…

Kimse Bilmez dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 12

Burak Serdar Şanal: Pilot isimli karaktere imza atacak. Gerçek adı ise Süleyman… Karizmatik birisi. Aynı zamanda gözü kara ve dengesiz olması ile tanınacak. Acımasızlığı ve merhameti aynı karakterde bulacaksınız.

Kimse Bilmez dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 13