Ana sayfa Dizi Haberleri Ohhh be ülkece rahatladık! Erkenci Kuş dizisinde nihayet beklenen oldu!

Ohhh be ülkece rahatladık! Erkenci Kuş dizisinde nihayet beklenen oldu!

tarafından ker_def

TelevizyoGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yaz aylarında Salı günleri izleyicilerle buluşmaya devam eden Erkenci Kuş dizisinde birçok izleyicinin “ohhh” çektiği sahneler 47. yeni bölümde olacak…

Can ve Sanem’in bir türlü sevgili olamama halleri artık son buluyor. 9 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak 47. yeni bölümden ilk görüntüler geldi. Can ve Sanem, el ele tutuşuyor… Birlikte planlar yapıyor… O anları videodan izleyebilirsiniz.

İzleyicilerin yorumları da bir hayli ilginç…

“Barıştıklarına göre artık rahatça uyuyabiliz” diye yazan bir izleyici dikkat çekiyor.

Bir başka dizi fanı ise “Evet arkadaşlar ülkece rahatladık, artık sevgililer” diyerek Can ve Sanem’in yeni durumunu kutluyor.

Senaryo grubuna bir sitem de var. “Başardınız” diye yazan bir izleyici aslında sitemde bulunmakta. Haftalardır reytingi düşen Erkenci Kuş dizisi Can ve Sanem’in barışıp sevgili olmasından sonra bakalım reytinglerini artırabilecek mi?

“İnanamıyorum sonunda barıştılar, hep böyle devam etsin” diyen bir takipçi yeni bölümü heyecanla beklediğini ifade etmekte.

İzleyiciler şimdi yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Bakalım dizideki yeni durum nasıl sonuçlar doğuracak? Zira dizideki bir türlü kavuşamama durumu devam etseydi dizi final yapma tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktı.

İşte 47. yeni bölümde Can ve Sanem’in sevgili halleri: